Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2009.10.29. 16:34 InformatívTeknős

Jövő héten megszűnik az Index

Az ORTT döntése nyomán felgyorsultak az események. Mindenki előtt ismert a tény, megszűnik a Danubius és a Sláger Rádió. Most jön azonban az igazi döbbenet:

Számos forrás megerősítette azt az információt, miszerint az Index.hu megunta a piacon betöltött szerepet és egyszerűen lelép. Helyét a hozzá megszólalásig hasonlító news site veszi át mert kell valami új, valami más.

A háttérben egyébként több fronton is zajlik a tisztogatás. A Coca Cola - Pepsi tandemet állítólag a Tesco Cola próbálja kilökni a piacról, de nekik is jó lesz igyekezni, mert őket pedig a Turul áruházak előzhetik be. Nagy tehát a helyezkedés, ember legyen a talpán aki megállja itt a helyét. Visszatérve az Indexre, a szervereik IP-címére kiírt pályázatot egy tegnap alakult párt örökölte meg. Sok sportolónak fáj majd a szíve a Nike és az Adidas kiűzése után, fű alatt azonban már építik az új gyárat, amely hazafias cipőket gyárt majd, meg nem erősített információk szerint Dunacsuka néven. Nem valami eredeti, de nekünk ez jut!

A dolog egyáltalán nem valami vicc, az egyik budapesti kocsma pultosa mesélte hajnali kettőkor, gondolom fáradt volt ahhoz, hogy magában tartsa a titkot. Itt a megújulás ideje, érdemes lenne minden valamirevaló brandet lesöpörni a polcról. December elsejétől semmilyen ezidáig gyártott autómárka nem lépheti át az országhatárt. Ígéretek szerint országunk nevének megváltoztatása után (erre a pályázati anyagot már kiírták) valamennyi használati tárgyunkat látványosan elégetjük egy közös szalonnasütés keretében és mindent elölről kezdünk.

Mindez persze fikció, de Te összefosnád-e magad ilyen változások láttán. Új, karistoló szelek fújnak errefelé és félő, ez még csak a vihar előhírnöke. További jó szórakozást Magyarország!

kiegészítés: azért az Indexet választottam példának, mert sokak számára ugyanolyan márkát jelent, mint a kirúgott két rádió, ugyanolyan űrt hagyna maga után, mint a Sláger és a Danubius. Sokaknak tetszik, sokan fanyalognak de olvassák és véleményt formálnak.

Bookmark and Share

süti beállítások módosítása