Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2009.07.17. 10:55 InformatívTeknős

Nagyipari seggnyalás milliárdokért

Szándékosan vártam néhány napot a nagy bejelentés után és zándékosan fogom olyan rövidre a mondandómat, amennyire csak lehet.

Ami tény: három évre - a fenti cikk szerint - valamivel több, mint 4 milliárd forintért vándorol a Sport Tv tulajdonába a magyar labdarúgás, pontosabban a mérkőzések közvetítési joga. Ezek közt láthatunk vérre menő küzdelmeket a Liga Kupából, árgus szemekkel figyelhetjük, ahogy az FTC és UTE szurkolók rongyosra verik egymást az FTC és UTE csapatai sportszerű keretek mentén, színvonalas rangadókat vívnak egymással és még arról sem marad le a magyar nép, ahogy a REAC és a Pápa csapata a Magyar Kupa döntőjében olyan izgalmas büntetőpárbajt vív, hogy fodrászok tízezrei siratják majd azt a napot, amikor emberek millió tépték ki izgalmukban a hajukat.

Ez eddig rendben is lenne, hiszen erről szól a sport, ezért szeretjük és a Sport TV főszerkesztője szerint ezért nagyobb a nézettsége a honi küzdelmeknek, mint a Bajnokok Ligájának.

Csakhogy itt nem áll meg a történet. A szerződés aláírása óta Kisteleki úr a legváratlanabb pillanatokban úszik be a kertévé reklámjai közé (rendszerint blokkonként kétszer) és bárgyú (már-már cinkus) mosolyával közli, náluk nézhetjük meg a meccseket. Azt nem tudni hányszor próbálták felvenni azt az egy mondatot, de a monológ közepén láthatóan az egyik kamerás ember megnevetteti mindenki szeretett elnökét, aki így egy szinte kisfiús mosolyt is megenged magának.

Node azt azért már ne adják be az embereknek, hogy a magyar bajnok Debrecen Puskásékat lepipáló győzelmet ért el a svéd bajnok Kalmar ellen hazai pályán, mert mindjárt leugrok a földszinti erkélyemről. Nem. Egy szenvedő magyar csapat két talált góllal éppenhogy megverte a szerény képességű ellenfelet, és ugye ha rajtuk netán túljut, már "csak" két - nagy valósíznűséggel nevesebb - ellenfelet kell elbúcsúztatnia a Lokinak és elkerülhetetlenül a BL-főtáblán találja magát.

A mérkőzés közvetítése az RTL Klubos válogatott meccseket idézte, amikor a leggyengébb lövés is "csodálatos", az egyszerű védés is "bravúr" és a mérkőzést utólag elemző műsor szerint "teltház" volt. Ez utóbbit szerintem még egy magát igazán debreceni drukkernek tartó polgár is kikérné magának, de mindegy.

Egy meccsből ne vonjunk le következtetést és remélhetőleg nem arra megy ki a játék, hogy az elkövetkezendő években a jófiú benyomását keltse a sportcsatorna, lila köddel fedve el mindenki agyát, hogy a "nagyurak" meg legyenek velük elégedve.

Seggnyalásra ugyanis drágának tűnik a kifizetett több mint 4 milliárd forint!

Bookmark and Share

süti beállítások módosítása