Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2009.08.12. 13:23 InformatívTeknős

Érettségi tantárgynak a végkielégítést

Eljött az a pillanat, amikor érdemes lenne felülvizsgálni, hogy érdemes-e olyan emberek életével, matematikai összefüggésekkel, értelmetlennek tetsző versekkel múlatni az időt az érettségi vizsgán. A rengeteg, az életben szinte használhatatlan tananyag helyett az utóbbi időben megjelent az az irány, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni az országunkat felelősen irányító szakembereknek sem.

Ez pedig a végkielégítés. Olyanról még nem hallottam - vagy ha igen akkor csak ritkán - hogy valaki Mikszáth Kálmánból merített magának olyan erőt és tudást, amivel még nyugdíjas korában is képes eltartani az egész családját. Javaslom, hogy Magyarország minden iskolájában oktassák kötelező jelleggel a "Végkielégítés" nevű tantárgyat, esetleg a "hogyan szerződjünk" okosan alnévvel.

Magyar emberek tízezrei jönnének ki az iskolából olyan ismeretekkel felvértezve, minek következtében nem lenne szükségük egyetemi diplomára, így nem lenne többet gond a diplomás munkanélküliség...

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr861305007

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: www.proandpro.it 2018.12.06. 14:19:12

Tema para blackberry javelyn 8900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása