Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2009.01.12. 06:02 InformatívTeknős

Autós vagyok, dögöljek meg?

Vasárnaptól az ország több nagyvárosában a szállópor koncentráció miatt „rendszámrendelet” van életben. Nem bonyolult dolog ez, páros napokon a páros, páratlanokon pedig a páratlan rendszámú autók közlekedhetnek. Könnyű erre azt mondani, hogy rendben helyes, csinálják. Főleg annak, akinek nincs autója, esetleg nincs rászorulva. Persze egyelőre nem büntethetnek a rendőrök, de több helyről is azt hallom, erkölcsi dolog betartani. Én vállalom, autóval járok. Nem kedvelem a BKV-t. Büdös, nekem nem megfelelő a szolgáltatás szintje, némelyik járaton (ahogy hallom fűtés sincs) szóval nem szeretem. Sokaknak megoldhatatlan az, hogy a gyerekeket máshogy vigyék iskolába, edzésre. Mi van azokkal akik rossz (sicc) időpontban utaztak el vidékre és nem jöhetnek/jöhettek volna vissza vasárnap a fővárosba? Javaslom:

-          hogy mostantól tiltsák be a fával és szénnel való fűtést, ugyanis én gázzal fűtök és egyáltalán nem érdekel megfagynak-e a családi házakban. Nekik ugyanis ugyanakkora szerepük van a jelenlegi légszennyezettség kialakulásában, mint nekem.

-         hogy ne lehessen este hat után mobiltelefont használni Budapesten, mert nagyon fáj akkor már a fejem a telefon keltette hullámok miatt. Én akkor már ugyanis nem használom a telefonomat.

-          ma déltől csak az gyújthasson rá, akiknek a cigarettás dobozán párossal kezdődik a vonalkód. Én ugyanis egyáltalán nem dohányzom.

-   délután fél kettőtől senki se tüsszentsen bele az arcomba az utcán, mert rohadtul nem akarok influenzás lenni, ellenkező esetben nyilvános botozást szenvedjen, aki ilyet tesz

Ez lenne a normális? Egyáltalán nem gondolom…

Update: Ma én is megvettem a jegyemet a BKV-ra és azzal jöttem. Felelős állampolgárként!

"Szegeden is szmogriadót rendeltek el a magas szálló por koncentráció miatt. Az autóforgalmat nem korlátozzák, ám ingyenes lesz a tömegközlekedés péntekig. Ezzel akarják elősegíteni, hogy autó helyett, inkább a közösségi közlekedést válasszák a szegediek" - na igen, így kell csinálni!

Bookmark and Share

süti beállítások módosítása