Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2009.07.27. 06:00 InformatívTeknős

Mit felejt el a magyar?

Nagy-Britanniában a National-Lottery.co.uk készített egy felmérést, amelyben arról rántották le a leplet, mi az ami kimegy honfitársaik fejéből nap mint nap. Ebből pedig felállították a maguk toplistáját. Mielőtt erre rátérnénk, nézzünk pár számot. Számításaik szerint mintegy 15 millió brit hagyja a teáját kiűlni, ugyanennyinek megy ki a fejéből, hogy egy-egy kulcsot hova is rakott le. 12 millió embernek fogalma sincs, hogy pontosan miért is ment el a boltba, és ugyanennyire tehető azoknak a száma, akik a nedves ruhát a mosógépben hagyják. Szétszórtak tehát a ködös szigetországban élők, de vajon nálunk mire figyelnek legkevésbé az emberek? Szabad a gazda és csak őszintén!

Megkönnyítendő a dolgot, íme az a lista, amelyet összállított a National-Lottery:

1. Hagyják elhűlni a teát

2. Fogalmuk sincs hova tették a kulcsaikat

3. Elfelejtik miért mentek a boltba

4. A mosógépben hagyják a nedves ruhát

5. Nem veszik ki a fagyasztott kaját a hűtőből

6. Nem töltik fel a telefonjaikat

7. Elfelejtik pótolni a WC-papírt

8. Kimegy a fejükből hol parkoltak le a kocsival

És még egy adalék! Átlagosan három fontos dolog megy ki a fejükből minden egyes nap. Szóval, ki mit felejt el 24 óra alatt?

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr151269726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása