Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2008.10.16. 08:09 InformatívTeknős

Fikázzuk vagy ne a magyar válogatottat?

Sokakban úgy gondolom a meghasonlottság érzése keveredik 2008.október 16-án, csütörtökön, azaz ma. Ami tény: a magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte Málta csapatát és ezzel egyszersmind olyan tettet vitt véghez, ami évek óta nem sikerült. Két tétmérkőzésen egymás után győzött a nemzeti csapatunk és ezzel négy forduló után 7 ponttal állunk, ami a csoport második helyére elég.

Az is tény, hogy a mindössze gólkülönbséggel előttünk álló Dánia és az ötödik Svédország egy meccsel kevesebbet játszott. Ha egymás ellen döntetlent érnek el, maradunk a második helyen (ez lenne a legjobb verzió) ha nyernek a dánok akkor is másodikok vagyunk, ámde meglépnek tőlünk és ha a svédek győzedelmeskednek, akkor visszacsúszunk a harmadik pozícióba. Ám még így is jobban állunk majd, mint azok a portugálok, akik szintén négy mérkőzés után öt ponttal állnak, úgy, hogy nem bírtak a 10 emberrel játszó albánokkal hazai pályán. (Ezek ugye azok az albánok, akiket mi a második félidőben nagyszerű játékkal vertünk meg) Most lehet húzni a szájakat, hogy jó, no de kik ellen szereztük meg a hat pontot?

Arról is lehet vitatkozni, hogy milyen játékkal sikerült legyűrnünk a szigetországi csapat játékosait, akik közül az egyik idegenlégiós mindössze a német amatőrligában játszik. De emberek, a Cristiano Ronaldo és Pepe nevével fémjelzett luzitánok az albánokat nem tudták megverni és kikaptak hazai pályán 3-2-re azoktól a dánoktól, akiket nem lett volna nagy bravúr megverni az első mérkőzésünkön. Azonban, ha erről beszélünk, érdemes megemlíteni azt is, hogy a hasonló színvonalú, téttel bíró mérkőzéseket a korábbi válogatott mindössze egy szerény döntetlenre hozta volna, talán vereséggel is távozott volna Máltáról. Ezzel szemben, ha nehezen is de megnyertük a mérkőzést. Várhattunk volna olyan játékot, mint amilyenre az EB győztes Spanyolország képes, csak nem lenne reális. A mai magyar válogatott nem villog és nem is fog villogni senki ellen, de olybá tűnik, azokat a meccseket amelyek után korábban kínosan kellett nyilatkozni a pálya minőségéről, az idősjárásról és a bírókról, most sikerül megnyerni. Bárki bármit mond, ez a mai futballban nem kis eredmény. Nem feltétlenül Erwin Koeman eredménye, de az övé is. A győzelmet pedig, mint tudjuk, NEM KELL MEGMAGYARÁZNI! Tény, hogy a magyar válogatott négy mérkőzéséből hármat gól nélkül úszott meg.

Mégis miért keserű egy picit a szánk íze? Mert mi lett volna, ha sikerül behúznunk azt a három pontot Dánia ellen...

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr6716380

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.10.16. 08:11:27

Fikázzuk vagy ne a magyar válogatottat?Sokakban úgy gondolom a meghasonlottság érzése keveredik 2008.október 16-án, csütörtökön, azaz ma. Ami tény: a magyar [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Susybaby · http://szerelemblog.blog.hu 2008.10.16. 14:03:16

Ne fikázzuk. Néha örüljünk is valaminek! :-)

Ádámbátyám · http://adammondja.blog.hu 2008.10.16. 18:08:46

Szerintem se fikázzuk. De nem 2-1-re nyertünk Máltán, hanem 1-0-ra.

InformatívTeknős · http://fontosdolgok.blog.hu 2008.10.17. 08:21:18

huh basszus de hülye vagyok! silány magyarázat, de a 2-1-es korábbi vereség járt az eszemben. köszi hogy szóltál!
süti beállítások módosítása