Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2008.04.24. 15:01 InformatívTeknős

A Sport1 szarik az újságírókra - az MTV nem kér a verekedő szerbekből

A mai nap egyik csapás jön a másik után. Várhidi Péter távozása után, amit mondjuk nem önként és dalolva tett, robbant egy másik (mondjuk fél) bomba. Az MTV berágott és közölte, nem hajlandó közvetíteni a férfi kézilabda döntő egyetlen mérkőzését sem. Az ok egyszerű. A Magyar Kupa döntőjében botrányos mérkőzést játszott egymással a Veszprém és a Szeged együttese. Info erről ITT meg ITT.

Az MTV vezetősége (élükön Schulek Csabával) pedig úgy határozott, nem enged teret az erőszaknak és nem hajlandó olyan mérkőzést közvetíteni, ahol közel sem a sport és a Fairplay a vezérelv. Ezzel azt kell mondjam egyetértek. De ilyen elvek mentén nem kellene közvetíteni a vízilabda mérkőzések közül egyet sem, miután tudjuk milyen véres jelenetek játszódtak le évekkel ezelőtt a bajnoki döntőben.

Gondoltam újságírói mivoltomban felhívom a Sport Tv-t és megtudakolom nekik mi az álláspontjuk ezzel kapcsolatban, csatlakoznak-e az MTV-hez. Egy agyonművelt "portáshangú" emberke viszont arról tájékoztatott, hogy nincs nekik idejük ilyenekre válaszolni, hiszen gondoljak bele, ha mindenki hívá őket, égnének a vonalak. Így meg csak ők égnek. Illetve csak ő. No comment.

Bookmark and Share

süti beállítások módosítása