Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2008.04.24. 15:01 InformatívTeknős

A Sport1 szarik az újságírókra - az MTV nem kér a verekedő szerbekből

A mai nap egyik csapás jön a másik után. Várhidi Péter távozása után, amit mondjuk nem önként és dalolva tett, robbant egy másik (mondjuk fél) bomba. Az MTV berágott és közölte, nem hajlandó közvetíteni a férfi kézilabda döntő egyetlen mérkőzését sem. Az ok egyszerű. A Magyar Kupa döntőjében botrányos mérkőzést játszott egymással a Veszprém és a Szeged együttese. Info erről ITT meg ITT.

Az MTV vezetősége (élükön Schulek Csabával) pedig úgy határozott, nem enged teret az erőszaknak és nem hajlandó olyan mérkőzést közvetíteni, ahol közel sem a sport és a Fairplay a vezérelv. Ezzel azt kell mondjam egyetértek. De ilyen elvek mentén nem kellene közvetíteni a vízilabda mérkőzések közül egyet sem, miután tudjuk milyen véres jelenetek játszódtak le évekkel ezelőtt a bajnoki döntőben.

Gondoltam újságírói mivoltomban felhívom a Sport Tv-t és megtudakolom nekik mi az álláspontjuk ezzel kapcsolatban, csatlakoznak-e az MTV-hez. Egy agyonművelt "portáshangú" emberke viszont arról tájékoztatott, hogy nincs nekik idejük ilyenekre válaszolni, hiszen gondoljak bele, ha mindenki hívá őket, égnének a vonalak. Így meg csak ők égnek. Illetve csak ő. No comment.

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr94440342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

the real 2008.04.24. 16:30:56

Nem tudom, mi lehet a döntés hátterében, de ezzel takarózni nagyon gyenge.
Ajánlom, hogy ilyen alapon ne közvetítsék a BL-elődöntő visszavágóját sem (foci, persze...).

pattanós · http://www.pattanos.hu 2008.04.24. 17:03:41

barom mtv. az persze jó votl amikor a vizilabdások véresre ütötték egymást az OB döntőjében? nyalifali a Schuleknek!

the pattanós · http://www.thepattanos.hu 2008.04.24. 17:05:15

ja meg a persze a legfontosabb. Nem is az MTV közvetítette volna a döntőt. Buzi Schulek, ne takarózz az adófizetők pénzéből!

függöny 2008.04.24. 17:34:31

a döntés hátterében egri viktor elvtelen megvédése áll. róla már korábban is lehetett tudni, h a két "nagy" közül a veszprém felé húz a szíve. nemrégiben volt is egy nagy visszhangot kiváltó kirohanása a szegedi csapat ellen. azonban a vasárnapi produkciója minden határon túlment. már az első perctől kezdve részrehajlóan, különbözőppen megitélve a két oldalon történt, egyébként teljesen hasonló szituációkat vezette a mérkőzést, és ez még nem volt elég, amikor a meccs vége felé egyre biztosabbá vált a szegedi győzelem és kezdett elúszni a hajó veszprémnek, az addig "csak" elfogult közvetítésből átváltott szimpla gyűlölködésbe a szegediek ellen. ennek köszönhetően gondolja ma azt a fél ország, hogy a tisza partján kézilabdamezbe öltöztetett pankrátorok játszanak. ezek után pedig az mtv ahelyett, hogy elismerné a hibát, megvédi a csatornát és a sportágat(és legfőképpen a szegedi kézilabdacsapatot) lejárató egrit. bravo!

Juhász Péter 2008.04.24. 17:56:45

Sajnálom, hogy ilyen hátrányt szenved egy jó Szeged-i csapat. Szánalmas,hogy a TV kommentátora minősíti a játékukat, ahelyett, hogy részrehajlás mentesen közvetítene

Manyizga (törölt) 2008.04.24. 18:09:39

Érdekes döntés az tény.

Mondjuk én mindig utáltam a kézilabdát, mert szerintem élvezhetetlen, erőszakos és túlságosan a bírón múlik, de aki szereti élvezze. :)

A kosárlabda is kezd eldurvulni, pedig a szabályok szerint hozzá se lehetne érni az ellenfélhez...

függöny 2008.04.24. 18:28:28

egyfelől mélységesen elkeserít, hogy ide jutott a telesport. az mtv-ről gondolom, már kár is szót ejteni, de azért a telesporttól még elvárná az ember minimum a sportszerű, tárgyilagos, és nem részrehajló közvetítést. eleve ha egy országos nézettségű csatorna csinál ilyesmit, az már nagyon szomorú, de hogy pont a köztévétől kapjuk ezt... ráadásul szerintem amit vasárnap láttunk a meccs végén, az már nem részrehajló közvetítés volt, hanem szimpla gyűlölködés.
másrészt pedig, szomorú az az állapot, ami vasárnap óta uralkodik a kézilabdában, javarészt a telesportnak köszönhetően. a hírportálok sajnos szinte egy az egyben átvették egri közvetítését. tessék megnézni a kupadöntő utáni első híreket, szinte kísértetiesen hasonlítanak a nevezett kommentátor szóhasználatára, mondataira, gyakorlatilag összefoglalót írtak abból, ami egri száját elhagyta. így aztán szinte az egész ország gondolja most úgy, hogy minden ami szegedi, az egyenesen az ördögtől származik, a veszprémi kézilabdacsapat pedig maga az ártatlanság megtestesítője.

peter 2008.04.24. 18:41:53

függöny a második hozzászólásoddal nem értek egyet. én legalábbis úgy gondolom, ilyen esetben nem csak az egyik csapat a hibás, és senki nem simogatja a Veszprém fejét, hogy ti szegények (emlékezhetünk, mikor az egyik mérkőzés végén pont egy veszprémi játékos - talán Vujin, de nem tudom pontosan - lőtte fejbe a szegedit)

lápi lidérc 2008.04.24. 19:03:59

Ez röhej.
Már minden posztírogató hülyegyerek újságírónak képzeli magát? Milyen alapon?
Azért álljon már meg a menet!

(Ahogy látom, annyira azért nem tartod magad újságírónak, hogy a központozási szabályokat megtanuld. Az alábbi 1 mondatban sikerült elkövetned mindjárt 3 hibát:

Gondoltam(vessző) újságírói mivoltomban felhívom a Sport Tv-t(vessző) és megtudakolom(vessző) nekik mi az álláspontjuk ezzel kapcsolatban, csatlakoznak-e az MTV-hez.)

lápi lidérc 2008.04.24. 19:06:04

függöny 2008.04.24. 17:34:31
Egri Viktor bíró lett közben?

"már az első perctől kezdve részrehajlóan, különbözőppen megitélve a két oldalon történt, egyébként teljesen hasonló szituációkat vezette a mérkőzést"

Vagy csak közvetítette, nem vezette?

Fogarasi.Marvin 2008.04.24. 19:16:55

Kíváncsi fog-e az MTV jégkorongot, rögbit vagy amerikai focit közvetíteni valaha. Vagy ezek szóba sem jöhetnek ezentúl, mert túl durvák. :)

Fogarasi.Marvin 2008.04.24. 19:18:35

Kíváncsi vagyok ....

InformatívTeknős · http://fontosdolgok.blog.hu 2008.04.24. 19:47:39

lápi lidérc, a kommented alapján lehettél volna Grétsi László is (azt hiszem így kell írni), gondolod, hogy veled fogom megvitatni, hogy miért írtam az újságírói mivoltot (természetesen nem ezen blog alapján) de ne legyél kíváncsi, harmadik dolog pedig: arról nem hallottál, hogy a blognak laza szabályai vanna? ennek a blognak ez a szabálya, hol van vessző hol nem, ott nem volt(ak) puszi, a te szavaddal élve - hülyegyerek

függöny 2008.04.24. 20:04:38

péter félreértettél, vagy én fogalmaztam rosszul:) én is azt mondom, h egyik csapat sem hibás, nincs is miért, egyik sem brutális, a kézilabda kemény sport, akinek ez nem tetszik ne nézze. volt vasárnap egy rangadó, jó kis kemény meccs, európai szintű védekezéssel, volt két nem sportpályára való jelenet(bajusz csúnya, piroslapot érő pofonja, és a lefújás utáni tömegjelenet, ami szerencsére gyorsan el is csitult), de az ilyenek sajnos előfordulnak, ha ekkora a tét és ekkora a rivalizálás két csapat között(nem mintha ez mentség lenne!).
"...és senki nem simogatja a Veszprém fejét..." na én viszont ezzel vitatkoznék:) lehet, hogy a veszprém fejét nem simogatják, viszont a szegedét követelik mindenhol, és ezt egri viktornak köszönhetjük leginkább, annak a képnek, amit ő festett a szegedi csapatról az indulatos közvetítésével, ami aztán sajnos átragadt a nézők többségére. olvass bele egy-két fórumba, és meglátod, h a hozzászólások többsége a "brutális szegedi szerb hentesgárdát" gyalázza...

függöny 2008.04.24. 20:11:38

lápi lidérc:
természetesen közvetítette:) sorry az elírásért:)
a jó isten mentsen meg mindenkit attól, h ő bíráskodjon bárhol is:D bár a veszprém kek-döntőjét vezethetné, tuti nyernénk:D

lápi lidérc 2008.04.25. 02:38:47

InformatívTeknős 2008.04.24. 19:47:39

Tudod, édes hülye gyerekem, aki ismeri a helyesírást, az mindenhiol helyesen ír. Akár blog, akár rendes cikk.
Te meg nem.

Újságíró meg semmiképp nem lehetsz. Legföljebb jelentéktelen firkász.
süti beállítások módosítása