Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2008.03.27. 07:59 InformatívTeknős

Lapszemle válogatott meccs után - már az újságírók is elkúrták...

Nem akartunk foglalkozni a magyar labdarúgó-válogatott tegnapi szerepélésével, azonban a ma reggeli újságok arra sarrkalltak, hogy bilentyűzetet ragadjunk és leírjunk pár fontosnak vélt dolgot. A címekre különk kitérünk.

Kérjük, aki ért a focihoz juttassa el hozzánk a Népszabadság címének megoldását!!!


Népszabadság: Kek-győztesek

Népszava: Fizikai fájdalom volt a néző jutalma

Magyar Nemzet: Építés helyett bontás

Magyar Hírlap: Ott egy, itt meg semmi

Blikk: Magyar Góliszony

Nemzeti Sport Ez lehangoló...

A Magyar Hírlap többet foglalkozott az időjárással és a mérkőzést kísérő sérülésekkel, mit magával a mérkőzéssel - de legalább futotta egy rövidke statisztikára (6000 néző)

A Magyar Nemzet szerint nincs a labdarúgásunk 100 leginkább égető problémája között a rasszizmus. Tehát Magyarországon nincs rasszizmus. Nem hangzik el a stadionban az "Indul a vonat Auschwitzba" mondat. Nem huhogják ki a színes bőrű játékosokat (néha a saját csapatukban lévőket is!) Nem szidják mérkőzéseken a cigányokat. A MAGYAR NEMZET SZERINT BIZONYOSAN NEM! Persze újságírás közben kevés idő van meccsekre kimenni... Ezt kompenzálandó viszont egy nagyon részletes statisztikát hozott a meccsről, nyilván a NOL oldalon infografika is van róla!

A Népszava hozta legalább az összeállításokat, bár lekicsinylően nyilatkozott a Serie A, a La Liga, a Bundesliga játékosokkal (és ott folyamatosan lehetőséget kapó) felálló ellenfélről - de ez legyen a legnagyobb gond.

Jellemző, hogy a Nemzeti Sport mellett a Blikk írt legnagyobb részletességgel a mérkőzésről. Úgy látszik ők a végére értek oda, mert náluk 7000 néző csücsült a lelátón... Volt rajz meg minden, szép statisztika és interjú Várhidi Péterrel.

A Nemzeti Sport online kiadása hozta a szokott színvonalat, semmi egetrengető. Pár bekezdés, krónika, csapatösszeállítás és 6000 néző. 

A Népszabadság címét továbbra sem értjük, és az alsókategóriába sorolt szlovén jelzőt sem, és azt sem, hogy náluk miért csak 5000 néző volt. Persze azt abszolút nem értjük, miért csak7, 6 vagy 5 ezer néző nézte meg a mérkőzést.

Bookmark and Share

süti beállítások módosítása