Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2008.06.26. 16:27 InformatívTeknős

Az évszázad leggusztustalanabb médiahackje

A Droglátó mindent lát és Jimi Hendrix még mindig élne! Ez a két mondat fogadta azokat az elvetemült állatokat újságírókat, akik ma 15 órakor szépen ott gyülekeztek a Blue River állóhajó sajtótájékoztatóján. Egy hónappal ezelőtt elindult a droglato.com internetes oldal, ahol azt próbálták elhitetni az emberekkel (többségében sikerrel) hogy bizonyos Holló János elkészített egy droglátó szerkezetet mivel bárki megállapíthatja (mondjuk egy szülő) hogy gyereke, vagy esetleg annak közeli barátai milyen viszonyban vannak a kábítószerrel. Aztán a tájékoztatón "robbant a bomba" - persze csak képletesen...a beígért Holló úr nem volt itt de még csak nem is él. Az egész cucc a Kékpont alapítvány médiahackje volt. A "droglátó szerkezetet" egy ócskapiacon szerzett pingpong-labdából, távirányítóból, huzalokból szerelték össze.

Stílustalan, önző, átlátható és gusztustalan. Ezt ki sem fejtem, pusztán írok egy példát arra, hogy miért gondolom ezt: tételezzünk fel egy családot, ahol anyuka már mindent megpróbált, a gyerek továbbra is drogozik és ebben látta az utolsó reményét és még itt is átbasszák megvezetik...esetleg elképzelhető milyen lelkiállapotba került. Persze mostanában divatos ez a fajta felhajtás, de a kevesebb néha több és talán a téma komolyságához mérten kellett volna egy ilyen rendezvény kampányát levezényelni. A hack informatikusa elmondta, hogy összesen 11 ezer egyedi látogató volt egy hónap alatt, amiből mindösszesen 67 gondolta tréfának a dolgot...miért is? Talán hinni akart benne, nem szeretné elveszíteni a gyerekét? Gondolkozzunk már emberek!

Bookmark and Share

süti beállítások módosítása