Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2009.05.20. 10:10 InformatívTeknős

Jön! Jön! Jön! Vegyen utángyártott budapesti dugót

Amint arról beszámolt a magyar média meghatározó fele, az Origo birtokába került az a dokumnetum, ami szerint Budapesten a nyáron mesterséges dugókra számíthatunk. És álljunk is itt meg egy pillanatra. Ez azt feltételezi, hogy az eredetiek már elfogytak. Itt lesz tehát nekünk nyárra a jó magyar utángyártott dugó. Lehet megrohamozni a boltokat, mindenki vásárolhat magának, aztán ha elfogy (mert keveset csináltak) még akad egy-két last minute akció némely üzletben, ebben biztos vagyok. De ez csak a jéghegy csúcsa, nézzük mit lehetne még kitalálni, hogy neveljük a magyart:

- A Duna vizét ki lehetne vezetni a városba, hogy a budapesti fiatalok kajakkal és kenuval járjanak munkába. Ezzel egyrészt egészségesebbek lesznek, másrészt pedig nem kell edzőteremben pazarolni a pénzt, hogy Terminátor hasonmássá váljanak.

- Minden pláza helyére könyvtárakat kell építeni! Nehogymán Twitterezzen, Facebookoljon meg miegymást csináljon a mai fiatal. Vissza kell térni a korábbi jól bevált módszerhez és minden lehetséges eszközzel művelődésre kell bírni a fiatalt. Ha visszaszól meg maximum jól szájba kell verni.

- Nemám mindenféle húsokat kell venni az áruházakban, esetleg készre megcsinált kajákat. Kötelező legyen minden háznál legalább két ló (nyereggel) ami alatt nagyszerűen lehet a Móricz Zsigmond körtéren levágott disznó húsát puhítani. Ez szintén kiválthatja az autókat, sőt így mindenki benevezhet a Nemzeti Vágtára.

- Minden vasárnap kötelező tánciskola. Tűrhetetlen, hogy a mai fiatalok képtelenek egy rendes keringőt lenyomni a "vájtszenzésön" partikon...

- Az internetet ma 17 órás határidővel meg kell szüntetni (ha lehet a tévét is) vissza mindenki az újságokhoz és a rádióhoz, hiszen ha régen jó volt, jó lesz az ma is.

Ha ezekkel megvagyunk, talán érdemes lenne csak úgy próbaképpen, viccből megépíteni egy négyes metrót, esetleg néhány P+R parkolót a város köré, talán kerékpárutakat is célszerű lenne létrehozni és befejezni azt az M0-ás körgyűrűt. Lehet, mondom LEHET ezzel is csökkenne a városban autózók száma.

Valljuk be, sokan nem szeretnek olyan buszra (villamosra) felszállni, ahol a földre hugyozó utasok lelökik a sofőrt a buszról, esetleg majdnem háromszáz forintért az ingyen utazó hajléktalant kell szagolnia. Persze van egy olyan érzésem, hogy a háttérben valakinek már van egy dugóhúzó gyára. (#összeesküvéselmélet)

Bookmark and Share

süti beállítások módosítása