Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2009.05.13. 13:00 InformatívTeknős

Overdose a következő Puskás?

Overdose. Vajon hányan kapták volna fel a fejüket egy évvel ezelőtt, ha ezt a nevet meghallják. Gyanítom nem sokan. Sokan közülük pedig inkább angolul értő, gyermekeik jövőjéért aggódó szülők lehettek.

Szimbolikus is lehet, hogy a közvélemény nem egy győzelem, hanem a baljós emlékű párizsi futás kapcsán találkozhatott leginkább az azóta csodalóvá avanzsált csődör nevével.

Onnantól nem volt megállás. Magyarország egy emberként aggódott a "remény szimbólumává" vált paripáért és azért, hogy anyagi okok ne akadályozhassák meg a Kincsem Parkban való futását, ahol egyébként Madonna fellépése látszólag jóval kisebb akadályokba ütközött. Olyan kereskedelmi csatornák versenyeznek a közvetítési jogért, amelyek közül az egyik korábban még szinte sportközvetítésről sem hallott, a másik pedig nem merészkedett ki a Forma-1 és labdarúgás védelmezte bástyák mögül.

Együtt szorított a nemzet akkor is, amikor a budapesti futás előtt szárnyra kapott a hír "Veszélyben Overdose indulása". Aztán kiderült az egészben nagyobb volt a felhajtás, mint a sérülés, így tízezren őrjönghettek a lelátókon, megünnepelve Overdose fővárosi győzelmét, hatalmas pályacsúcsát, egy olyan pályacsúcsot, amelynél gyorsabban alig futott még ló ezer métert.

A fogadásokat kezelő rendszer összeomlása miatt pénzt ugyan senki nem nyert a csődörre tett pénzzel, de többen már a "nemzeti egymás karjaiba borulást" látják megvalósulni a négylábú imádatában... Miért ne lehetne Overdose a következő Puskás, akinek a nevét a világ bármely országának bugyraiban ismerik?

Ilyen tehetséggel a csúcsra érni viszonylag könnyű, az ottmaradásért a csodaló már nem tud többet tenni. Vajon az RTL Klub csak a "veretlen márkát" vásárolta meg magának és az első - bárcsak elő ne forduló - vereség után elegánsan félrevonul, vagy lassan nálunk is meghonosodik az a szemlélet, hogy ebben a kiegyensúlyozott világban a győztesek és az utánuk következők teljesítménye között lényegi különbség nincs? Erre leghamarabb az ascoti futamokat követően kaphatunk választ...

Bookmark and Share

süti beállítások módosítása