Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2009.04.17. 19:14 InformatívTeknős

Webkamera a Google Maps-en

Ashton Kutcher szenzációs győzelme után, maradt még egy dobás péntek estére. A Google talán kárpótolni szeretne minket (és nem csak minket) azért, mert a Street View továbbra is álom hazánk térképét nézegetve? Előálltak ugyanis egy újítással, amelynek segítségével a webkamerák képeit böngészhetjük a Maps felületén. A magyar változatban egyelőre még nem jelent meg a funkció, amelyet egyébként majd a "Bővebben" gomb alatt kell keresnünk. No de csüggedésre semmi ok! Lessük meg a térképet angol nyelven, a "More" fülecskénél pipáljuk ki a "Webcams" opciót.és lám már működik is.

A Google tájékoztatása, vagy porhintése szerint ez a funkció azért is jobb a Street View-nál, mert folyamatosan friss képet ad. Egy biztos, tüzetesen átnézve Budapestet és annak szűken vett belvárosát és környékét, összesen maximum öt kamerára bukkantunk, ezek viszont legalább működnek. A probléma csupán annyi lehet vele, hogy élőképet nem tud továbbítani, viszont mindig a legújabb állapotot láthatjuk egy állókép segítségével.

Ha a kamerákat bekapcsoljuk, a beágyazás nem lehetséges, így érjétek be ezzel!

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr671071465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása