Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2009.03.22. 09:24 InformatívTeknős

Az MSZP jelöltje: Orbán Viktor

Eljött az idő a változásra. Szombaton Gyurcsány Ferenc ugye bejelentette, hogy megszünteti önmagát, mint akadályt. Itt van tehát a lehetőség a határok átlépésére. Dávid Ibolya megpróbált átugrani egy képzeletbeli lécet, amikor Bokros Lajost jelölte miniszterelnöknek. A helyzetet azóta bonyolítja, hogy az egyik kissé szavahihető emberke helyett, nem lenne sok értelme egy másikat jelölni.

A sebtében összedobott Fidesz-nyilatkozatból már a következőt hallhattuk ki: nem Gyurcsány Ferenc - mint ahogy azt eddig hangoztatták - áll egyszemélyben kishazánk felemelkedésének útjában, hanem az egész MSZP, a "bukott" párt. No persze elképzelhető, hogy a szövegíró éppen szabadnapját töltötte a hétvégén, így a második sornak, esetleg egy gyakornoknak kellett összedobni a nyilatkozatot. De ha már így alakult, egyetlen olyan ember (és politikus) van ebben az országban, akinek szavára hallgatnak, soha nem hazudik és megvan a kellő bölcsessége ahhoz, hogy kivezesse Magyarország "kártyavárként összeomló kipukkadt lufiját" a válságból.

Az MSZP-nek ebben a helyzetben egyetlen megoldása maradt. Jelölje miniszterelnöknek Orbán Viktort, ezzel egyszer és mindenkorra elásva a csatabárdot. Neki pedig - ha csak az ország sorsát tartja szem előtt - el kell fogadni a felkérést. "Hajrá Magyarország, hajrá magyarok, tegyük a dolgunkat!"

Bookmark and Share

süti beállítások módosítása