Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2009.03.14. 17:11 InformatívTeknős

Gyurcsány Ferenc a legenda

Napsütéses délután. Március 14. Szombat. Elővételben elkelt 8000 darab jegy. 12000 néző. Két csapat. Egy labda. És Gyurcsány Ferenc. Karácsonykor a családok összeülnek, nosztalgiáznak, csak a szépre emlékeznek. Tavasszal megindul a népáradat a magyar stadionokba, alig lehet már jegyet találni egy-egy REAC-Siófok mérkőzésre, a drukkereknek a feketepiacon kell inkognitóban hozzájutni a belépőkhöz, hogy kedvenc csapatuknak szurkolhassanak. Az emberek imádják Gyurcsány Ferencet, legalábbis az Üllői úton.

Mivel mással magyarázhatnánk azt, hogy tökéletes időben, napsütésben a nemzeti ünnep előtt egy nappal a "Gyurcsány takarodj" és az "Elkúrtad" szlogenek a legnépszerűbben a zöld sasok mérkőzésén. Nyilvánvaló, hogy csalódott férfiak és nők ezrei idézik fel magukban azokat a régi szép emlékeket, amelyek a miniszterelnökhöz kötik, nosztalgiáznak az együtt töltött évekről. Nincs ebben semmi meglepő, hiszen a híradóban naponta köszönthetjük otthonunkban a népszerű államférfit.

Már-már családfőként tekintünk rá. Néha a parlamentben beszél, olykor az esti kvízműsor előtt mond néhány biztató szót, amivel kihúzhatjuk saját magunkat a hajunknál fogva a mocsárból. Csak ez lehet a magyarázata annak, hogy szombat délután tömegek skandálják a nevét. Ideje lassan észrevenni, micsoda kulturális fejlődést adott nekünk Gyurcsány Ferenc...

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr31002058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása