Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2009.02.02. 16:21 InformatívTeknős

Bankrabló-e vagy?

Az elmúlt időben megszámlálhatatlanul sok banrablási kísérlet, vagy bankrablás történt. Sorolni felesleges, de túszt is ejtett a kámforrá vált fegyveres, aki pillanatok alatt vált köddé (vagy éppen közönséges lakóvá) a Flórián téren. Azóta szinte mindennap hallani hasonló esetet. Ma például a Bosnyák téren fosztottak ki egy lottózót és Nyíregyházán vettek igénybe ingyen kölcsönt az egyik banktól.

Elég sűrűn kell bankba mennem, de az esetek óta valami megváltozott. Úgy érzem, minden ügyfél potenciális bankrabló is az őrök szemében. Már az ajtóhoz közeledve hosszas méregetéssel vizsgálnak, hogy vajon előveszem-e a fegyvert vagy sem, megpróbálom-e lefegyverezni őket, vagy sem. Egyáltalán nem kellemes érzés. Mint ahogy az sem, amikor az ügyintézés közepén az ember idegesen dobol a kezével és lepereg a szeme előtt, ahogyan elhangzik a "Bankrablás, mindenki a földre, mert lelövök mindenkit, mint egy tetves kutyát" mondat.

Nem természetes dolog, hogy az ember izzadva távozik a bankból és örül, hogy túlélte. Nem jó ez így, nagyon nem!

Bookmark and Share

süti beállítások módosítása