Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2009.01.28. 07:47 InformatívTeknős

Influenzariadó kéne

A januári szmogriadó mintájára az elkövetkező hetekben javaslom, hogy vezessünk be influenzariadót. Miért? Egyszerű. Az influenzát emberek hordozzák, ahogyan a füstöt az autók okozzák. Most mintegy 300 influenzást tartanak nyilván Vas megyében. Ha megtiltjuk, hogy bárki is kitegye onnan a lábát, akkor nyilvánvalóan nem fog egy üzletkötő pestre autózni/vonatozni/gyalogolni/biciklizni és itt nem fertőz meg további embereket.

A rokonoknak is meg kell tiltani, hogy elutazzanak a családjukhoz, hiszen hozni is lehet a betegséget. Mielőtt bárki nekem támad, hogy nem lehet korlátozni a szabad mozgást, elmondom, hogy az autóhoz hasonlóan tulajdonképpen "egészségügyi Casco-t" fizetünk járulékok formájában. Tehát a folyamat ugyanaz, a betegség pedig rájönne, hogy Magyarországgal nem érdemes szórakozni!

Mindenki döntse el magában, mennyire gondolhattam komolyan!

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr40907636

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Turulcsirip - Barsi Zoltán 2009.01.28. 08:40:15

[...]class="Katlatszo"> Blog: Influenzariadó kéne[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hiszékeny 2009.01.29. 12:46:48

Jó ötlet!...:)
Üres lernne a város és tisztább...
süti beállítások módosítása