Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2009.01.12. 16:35 InformatívTeknős

Hülye, lúzer, fasz vagyok - annyi baj legyen :)

Előző bejegyzésemben a szmogriadót figuráztam ki. Nos a félig cinikus postban persze szerepelt az "Ez lenne a normális? Egyáltalán nem gondolom…" mondat, ahogy várható volt ezt sokan nem vették figyelembe, mint ahogy az is, hogy sokaknál kiveri majd a biztosítékot a téma és a probléma egy új megközelítése. Megkaptam a kommentek között azt is, hogy "az ilyen leszarom emberek miatt tartunk itt". Meglehet. A postban leírtak ellenére ma természetesen én is busszal mentem munkába, mint ahogy mindenki, aki kicsit is gondolkozik. Ezzel szemben igenis jogom van felháborodni, keresni a hibákat és kifigurázni valamit vagy akár valakit.

Félreértés ne essék, nem indulatból írom ezeket a sorokat. Valaki más, valahol máshol szépen megfogalmazta azt, hogy kikkel kell szóba állni és kikkel nem, a célom pusztán az én érveim megvédése. Nem tudok (és nem is akarok) azokkal a hozzászólásokkal foglalkozni, amelyek egy, kettő, három szóból állnak és a témához semmit nem tesznek hozzá, pusztán sértegetnek. Nem dühít, csak sajnálom, hogy sokan a vitakultúrának a minimális szintjét sem érik el. Szerintem éppenséggel miattuk (az embertípus miatt) tartunk itt, no de ez más téma. Érthető azok felháborodása, akik autó nélkül léteznek és nem értik miért kell esetleg az autó. (nyomhatnám a demagóg dumát, hogy nem fizetnek utána rengeteg adót, enm veszik a benzint stb. de nem mondom)

Ezzel szemben inkább azt mondom, kíváncsi lennék a "klaviatúraforradalmárok" közül hányan mentek ma úgy autóval, hogy azt nem tehették volna meg. Kíváncsi lennék mit tennének, amikor a 82 éves nagymamát kellene orvoshoz vinni, akiért nem jön a mentő és még lehetne sorolni. Volt olyan aki beteges gondolkodásomat egy kő szélvédőmön elhelyezésével kívánta orvosolni, nyilván maradt még nála az MTV székház felgyújtásának időszakából, sőt az egyik kommentelő egy szép nagy tüdőrákot is javasolt neki. Köszönöm. :)

Természetesen olyanok is voltak, akik érvekkel próbálták azt alátámasztani, hogy nincsigazam. Egy hosszú bejegyzés végén még a hülyézés is belefér, legalább nekik van mondanivalójuk. Az egyetértő kommentek pedig már nem az én asztalom, mindenki döntse el maga, hogy igazuk van-e.

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr9873089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása