Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2008.12.21. 08:47 InformatívTeknős

Fapados lesz a Megasztár 5

Király Viktor nyerte a tehetségvadászat negyedik szériáját. Ez a legtöbb, amit el lehet mondani a sorozatról - illetve mégsem, de erről ,ajd picit később...

Minden negatív híresztelés ellenére jövőre sem maradunk Megasztár nélkül, és mindenki megtudhatja, ki lesz 2009 férfi- illetve női hangja. Lesz show, igaz picit másképp. Nézzük a fontosabb részleteket, abból a közleményből, amelyet a TV2 szerkesztősége juttatott el hozánk, költségkímélés miatt saját galambjával.

A jelentkező énekesek miatt nem utazik le a stáb a vidéki városokba, inkább a XXI. századi trendet követbe a YouTube videómegosztón keresztül lehet beküldeni kisfilmeket magukról az önjelölt sztároknak. A zsűriben nem sztárok és ismert emberek szerepelnek majd, hanem azok a legkitartóbb énekesek, akik ugyan minden válogatáson megjelentek, de soha nem kerültek be a legjobbak közé, nekik ugyanis nem kell milliós gázsit fizetni, két sört pedig még a recesszió évében is állni tud majd a csatorna. A döntőnek jelenleg helyet adó, Közép-Európa egyik legnagyobb és legszínvonalasabb stúdiója helyett az énekesek az addig folyamatosan sztrájkoló vasutasoknak köszönhetően valamelyik budapesti pályaudvaron énekelnek majd.

A díszlet megvan és 2009-ben a csillogó-villiogó stúdió helyett az emberek örülnek majd a retro stílusnak (ha egyáltalán ki tudják fizetni a TV előfizetési díját), a hátteret pedig a TV2 gyakornokai biztosítják majd, égő gyufákkal varázsolva lángot a falakra és kis világító lézerekkel kápráztatva el a közönséget. Szükségképpen a nyereményeken is változtat a csatorna vezetése. Autó helyett egy rollert kap a nyertes, ezzel kevésbé szennyezi a környezetet és könnyebben teljesíti a csatorna elvárásait, nem hízik ugyanis el, így sokkal jobban képviselheti a csatorna imidzsét. Az elmúlt szériában még öröklakást kapott a nyertes, most egy évig lakhat benne, a 2009-es szériában viszont elviszik az egyik arab sejkhez és megnézheti kívülről, hogy hol lakik és micsoda luxusban is élnek arrafelé az emberek, ez is több, mint a semmi.

A Kapcsolat koncert helyett a Budapest TV egyik esti adásában - 22 óra után - kap fél órát a szerencsés nyertes és ha szerencséje van, Kiszel Tündével is énekelhet egy színpadon. A kiadandó lemez helyett kazettára rögzítik a döntőben elénekelt egyik számát, amit azután a Józsefvárosi piac egyik standján értékesít egy szerncsés kínai árus. A nézőknek szánt 1 millió forintot a csatorna megtartja, de elmondásuk szerint az új trendnek megfelelően 54 ezer forintosokkal fizetik majd ki. Az utazás pedig Egyiptom helyett valemelyik közeli szigetre szól majd, ebben még nincs egyetértés, azonban meg nem erősített információk szerint ez vagy a Csepel- vagy pedig a Margitsziget lesz.

Szóval nem kell befosni, a gazdasági válságot követő recesszióban is gyönyörködhetünk majd a jobbnál jobb énekesekben, nem lesz ekkora pompa, de Megasztár lesz. Egy kicsit savanyú, egy kicsit hamis, de a mi Megasztárunk. Ja, és éljen a Király!

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr8834599

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2008.12.21. 18:32:08

Szóljon hangosan az énekVéget ért az eddigi leggyengébb Megasztár-széria. Még az se mentette meg a színvonalat, hogy Ilonka néni a konkurencia zsűrijéből ma estére átült ide, a nézőtér első sorába vágóképnek, meg hogy Fridi egy dzsentris mozdulattal még a…

Trackback: alternatíva 2008.12.21. 12:56:12

Fülembe forró ólmot öntsetek [frissítve]Tehetségkutató verseny. Mert ilyen jótékonyak a mi kereskedelmi tévéink, gondolnak azokra az elnyomott tehetségekre, akik valamiért nem futottak be a showbizniszben. De nem esünk most neki a művészetek állami finans…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eberti 2008.12.21. 15:44:04

Nagyon szellemes az írás. Nekem tetszik!!!

metálmánia 2008.12.22. 00:04:38

Fejezzék már be!!! Mármint a média bennfentesei a saját maguknak rendezett showműsorokat az adófizetők pénzén.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2008.12.22. 00:44:54

Még könnyedén eljuthat ide a magyar kereskedelmi média! :):):) Ezt a böszmeséget is megcsinál(hat)ják - "Ilyen böszmeséget ,ég ország nem csinált, mint mi és közben nem csináltunk semmit!"

dadi95 2009.04.10. 23:21:53

szall.akor mostmár bisztos hogy lesz megasztár 5.??????

dadi95 2009.04.12. 14:48:58

Kérek mindenkit aki tud valamit a megasztár5 röl bármijen informáciot bármit amit tud az írjon ere a címre kormi0100@citromail.hu előre is köszönöm!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása