Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2008.11.10. 12:01 InformatívTeknős

Fekete pákó fingott egyet! Oszt?

Látom a szemem előtt a képzeletbeli szalagcímeket a bulvárújságok címlapjain. Miután az MTI több argentin lapra hivatkozva megjelentette a hírt, hogy munkaügyi ellenőrök felfigyeltek a dzsungelpartis celebekre és talán a gatyája is rámegy az RTL Klubnak a büntetésre, meglepő lett volna, ha éppen a műsort egyedül eladni képes két műsorvezető marad ki saját maguk kiparodizálásából. Balázsékra morcos tekintetű őrök vigyáztak, ujjlenyomatot vettek tőlük, minden lépésüket követték, végül pedig...Sebestyén Balázst és Vadon Jánost megbilincselték és elvitték, hogy hova? Ki tudja! 

Egy biztos, ahogyan egyik kollégám mondta, nincs annál nagyobb reality, hogy bedugják az egész stábot egy isten háta mögötti argentin börtönbe. No, ilyenkor persze beindul a képzelet: médiahekk, önreklám, ha magánterületen forgatnak akkor ez nem is igazi dzsungel...! Egy biztos, a TV2 erőltetős poénkodása Liptai Klaudiával és Kovács Áronnal Afrikából, próbálja felvenni a versenyt Balázsékkal, csak nem megy. Szórakozás és nevetés helyett inkábbkézösszeszorítós, "dejólennehavicceslenneamitmondanakdenem" utóérzése van az embernek, ha a két műsorvezető párbeszédeit figyeli (ha figyeli éppen). Bármily meglepő, a műsort márpedig ők adják el. A TV2 nálam ismét alul maradt, de legalul még mindig mi vagyunk és azok, akik szenzációt csinálnak abból, hogy Fekete Pákó fingott egyet.

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr24760388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása