Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2008.10.28. 16:16 InformatívTeknős

Dávid Ibolya ne fürdjön le...

Most akkor korrekt a TV2? Az egy adás után csalódást okozó és befuccsolt XXL-ben Nacsa Olivér és Bagi Iván Dávid Ibolyát pécézte ki magának. Először egy kádban fürödve mutatták be félreérthetetlen telefont intézve, majd webkamerás örömlánynak adták el.Az adás után a politikusasszony kifakadt és személyiségi jogaira hivatkozva bocsánatot kéretett a tévécsatornával. Kezünkbe akadt a levél, ahogyan ezt megtették:

A TV2-n 2008. október 16-án, csütörtökön este adásba került XXL című műsorban Dávid Ibolya elnök asszony személyét olyan összefüggésben és környezetben ábrázolták az alkotók, amelyért a TV2 nyilvánosan elnézést kér az MDF vezetőjétől az alábbi szöveg közzétételével: „Bocsánatot kérünk Dávid Ibolyától, a Magyar Demokrata Fórum elnökétől személyére vonatkozó sértő paródia tartalma miatt. Dávid Ibolya emberi méltóságát is sértő mondatokra 2008. október 16-án az XXL című műsorban a Bagi-Nacsa kettős előadásában került sor – ezért nevezettől a TV2 ezúton is elnézést kér.”

Az egész XXL ugye azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy Kapócs Zsóka időjárás-jelentés közben bevándorolt a képernyőre és tudakozódott a műsor felvételének helyszínéről. Nem tudom ki mit gondol, de nekem nem ez volt "médiahekk" szagú, hanem az egész műsor. Mindezt azért, hogy a TV2-ről beszéljünk. Nem feltételezem a kertévé vezetéséről, hogy komolyan gondolták egy ilyen semmi újat sem mutató, Maksa Zoltán hangulatot árasztó, ám azt alulról sem súroló műsor sikerét 2008-ban. Szerintem pontosan tudták, hogy egy műsort fog megélni a dolog, ami jó alap egy ki önpromóra. Ha jól belegondolunk, talán egy másodszándékú "médiahekket" próbáltak nekünk eladni Árpa Attiláék? Mi történt azon a csapatépítő tréningen?

Íme a kérdéses videó: 

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr82736812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása