Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2008.07.17. 11:37 InformatívTeknős

Ronaldót megbüntette a fotós

Úgy gondoljuk mindenki rémálma, hogy valaki a saját szakmájában alázza meg, pláne ha nem is abból él. Például mit szólna az a váltókezelő (aki éppen nem sztrájkol) ha a vonatról lepattana egy kisfiú és szépen átállítaná a váltót. Valószínűleg nem örülne! Vagy mondjuk egy pék helyett reggel egy éppen arra kóborló tanár mondaná meg, hogyan kell szép pirosra sütni a kenyeret. Esetleg az Auchan borítaná Karsai háza elé a szandálokat, vagy egy éppen boltját bezáró iparos próbálna marketing tanácsokkal szolgálni Klapka Györgynek...és még sorolhatnánk.

Nos ezen a gyöngyszemen a világ majdani legdrágább játékos ég be, nem kicsit. Szinte érezzük az álkapocs szorítását, az izzadó tenyér nedvességét, ahogy minden erejével küzd C. Ronaldó, hogy valahogy leiskolázza ezt a suhancot. De mintha nem sikerülne. 

Bookmark and Share

süti beállítások módosítása