Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2008.01.28. 06:40 InformatívTeknős

Agyonverték! Felfújta a média ezt az egészet...brrr

Tagnap a Napló műsorában az Olaszliszkán agyonvert Szögi Lajos esetéről volt szó, hogy a kertévé szóhasználatával élve, "levegyék a szégyenfoltot" a faluról, vagymiaz! A megkérdezettek egyik szájából sem tört fel az a mondat, hogy tényleg hiba volt, sajnáljuk, nem akartuk, szégyelljük, ott voltunk de nem tettünk semmit és röstelljük, valami. Nem. Viszont sikerült azt elmondaniuk, hogy a média felfújta. Emberek! Mit lehet azon felfújni, hogy egy kis koccanás utána, ahol senkinek nem lett nagyobb baja, egy sofőrt kirángatnak az autóból és heten agyonverik.

Mit lehet ezen felfújni? Hogy bekerült az újságokba? Mintha az ottani emberek gondolkodásában is lenne némi ficam. Azt mondják ott a Zuschlag-ügy, miér tnem foglalkoznak azzal? Ezen blog írója sem tartotta a gyertyát amíg János elvett egy-két misit, de azért nem hasonlítsuk már össze a vagyon elleni bűncselekményt azzal, amikor valakit hidegvérrel agyonvernek, brrrr!

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr37314343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása