Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2008.01.22. 09:23 InformatívTeknős

A vizuális kirakatoké a jövő

Az Addict blogon olvastam, hogy megjelent a jövő kirakata. Én meg megtaláltam egy magyar fejlesztést, ami hasonlót nyújt. Neve a Skreeno és így ír róla a cég a saját honlapján:

Skreeno

"A Skreeno egy különleges interaktív prezentációs eszköz. Irodában, bemutatótermekben, vagy akár kirakatokban is egyaránt remekül használható.

A Skreeno segítségével bármilyen felületből interaktív felület készíthető. Ehhez semmilyen különleges fóliát nem kell a felületre ragasztani. Sőt! Az interaktív felület úgy is kialakítható, hogy maga a felület fizikailag nem is létezik!

A használathoz semmilyen különleges beviteli eszközre nincs szükség, ujjal, vagy tetszőleges tárggyal (pl. toll) használható, így kézzelfoghatóvá válik az interaktivitás.

A Skreeno fő alkalmazási területe a kirakat. A kirakat üvege úgy tehető interaktívvá, élővé, hogy - bár kívülről lehet használni - mégsem kell semmilyen értékesebb alkatrészt a kirakaton kívülre helyezni. Semmilyen kábelt nem kell a kirakat külső oldalára átvezetni, tehát fúrásra sincs szükség, a kirakat - vagy annak egy része - pedig nagyméretű érintőképernyőként üzemelhet akár a nap 24 órájában. A kirakat interaktivitását semmi nem pótolja!

Bár a vetítési vagy egyéb megjelenítési felülettől eltekintve a Skreenoval felszerelt kirakat első ránézésre nem tűnik különlegesnek, a Skreeno bekapcsolásával percek alatt a legmodernebb interaktív kirakattá varázsolhatjuk a kirakatot. A tetszőleges márka- vagy termék-specifikus, folyamatosan változó, interaktív tartalom segít a vevők megszólításában és a márkanév elterjesztésében."

Itt egy videó errő, hogy el lehessen képzelni:

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr10306848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása