Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2008.01.14. 07:39 InformatívTeknős

Sötétség telepedett a CES-re

Adva van a világ legnagyobb fogyasztói elektronikai vására. Adva van egy bloggerekből álló csoport. Adva van egy félmédiahack. A gizmodo bloggerei szinte megbénították a CES-t. Ahogy a webisztán blogjában olvastam "a világ legnagyobb szórakoztató-elektronikai expóján élesben tesztelték a TV-B Gone névre keresztelt univerzális tévékikapcsoló távirányítót." Ez ugye abból állt, hogy a prezentációk közben véletlenszerűen kapcsolgatták ki a TV-ket.

Nem törődve azzal, hogy melyik előadó mennyit készült rá, kinkek milyen károkat okoznak. Semmi probléma az ilyen akciókkal, ha senkinek nem okoznak problémát. Ám itt nem erről volt szó. Az oldalukon bőszen vállalták, hogy ők csinálták, sőt megcsinálták. Véleményem szerint a mindent és mindenkit semmibevevő ilyesfajta akciók üldözendők. Nem valamit megmutatni akaró tevékenységről van ugyanis szó, hanem öncéllal végrehajtott önszórakoztatásról. Végül itt egy videó, hogy miképpen nézett ki az akció:

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr59296466

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: // webb // 2008.01.14. 23:55:45

Halálra vertek egy kínai bloggert Civilek és ellenőrök összecsapását próbálta videóra venni mobiltelefonjával egy blogger amért az egyenruhások agyonverték - tudósítja a CNN. Mindamellett hogy a kommunista államban nem ritka a brutalitás, az incidens okán…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása