Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2007.11.29. 10:58 InformatívTeknős

Aki nincs az Iwiw-en az már nem is ember...

Hallhattuk ma reggel a Sláger Rádión Zsoltika előadásában...

És valóban, manapság már a neten gyűjtjük a spanokat. Aztán dicsekszünk vele a suliban, hogy már 12456 ismerősünk van mer' ez a trendi. A lényeg hogy nagyvilági emberek vagyunk, közben meg jó ha tudunk kérni egy kiló kenyeret tisztességesen a boltban és nem nyomjuk rá az ujjunkat egy "linkre" ha újságot olvasunk...tehát nem vagyunk onlinebetegek!

Aztán MSN-en megbeszéljük a dolgokat a haverokkal, csajozunk a Skype-on és élő randin már csak ezt tudjuk kinyögni: "Kő kóla ge*i?" No de remélem nem tartunk itt, komolyan, de az biztosó, hogy nagyon onlineok vagyunk már mindannyian. A nagymamák már a neten intézik a karácsonyi bejgli receptjét és webkamerán mutatják az unokáknak, hogy "nézzed kisfiam ilyen egy állatkert"

De ne legyünk ennyire földhözragadtak, kezdjünk magunkkal valamit, karácsonyra ne is menjünk be a boltba, csak vásároljunk a neten, csináljunk magunknak nagyvilági MySpace profilt, rendeljünk neten mozifilmet, chatszexeljünk és ha tehetjük csak otthonról dolgozzunk! Bankba felesleges járni, karácsonyra nehogy küldjünk valódi képeslapot, csak a hálón rendeljük a kaját és üljünk a gép előtt egy spanyol muksóval pókerezve...aztán keressünk a google-on különböző lehetőségeket amivel kivonjuk magunkat a világból!

Csak vigyázzunk, nehogy a világ vonjon ki magából!

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr20246439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása