Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2008.11.28. 11:43 InformatívTeknős

Mikor lesz a férfiaknak puncijuk?

Olvasom, hogy egy japán cég micsoda újítással állt elő. Melltartót forgalmaz férfiak számára, nagyjából 7000 forintért. Kiemelik, hogy nem ciki a használata, hiszen a ruha alatt észrevétlenül viselhető. Aki ilyet vásárol, bizonyára gondol arra is, hogy ha az utcán éppen a fejére esik egy kő, és a mentősök levetkőztetik, talán a nevetéstől csorgó könnytől nem látják majd rendesen a műszereket, amin az élete is múlhat. 

Új távlatokat nyithat a párkapcsolatokban is, hiszen eddig mindig a férfiak szenvedtek a melltartó kikapcsolásával. Hát ennek vége. Férfiak milliói lélegezhetnek fel, hogy őket ugyan többé nem cikizi a csajuk, ha éppen nem sikerül elsőre megszabadítania őt a szexis fehérneműtől.

Persze amióta megjelent a férfiaknak szánt szemkihúzó nem lepődhetünk meg semmin. Nem a fa...t! Szóval kíváncsiak lennénk, mikor fog teljesen átalakulni a nemiség, mikor következik be a címben feltett kérdés. Mikor szoptatja majd csecsemőjét az apuka és mikor pisilnek állva a lányok.

Milyen hasznos, vagy haszontalan kütyüt ajánlanátok férfiaknak, amit eddig csak nők használtak?

Bookmark and Share

süti beállítások módosítása