Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2009.05.28. 17:07 InformatívTeknős

Kihallgatás 2009-ben

És akkor elcsendesült a számítógép, kialudt a lámpa. Nem először, negyedjére. Az udvaron az aggregátor hangja zúgott fel, amiből persze a mi néma gépünk egyetlen áramcseppet sem kap, így marad a kéztördelő imádkozás és kínos mosolygás, majdcsak megy ez valahogy, mármint a jegyzőkönyv felvétele.

A kis, puritán irodába kopogós, szinte végeláthatatlan hosszú és kusza folyosókon át vezet az út. A szobával szemben egy stílusosan odadobott kézmosó és persze üres szappantöltő várja az arra érdemesek próbálkozását, mindhiába. A negyedik áramszünet után aztán jöhet az évszázados poén. Papír, toll na és a fürge ujjak kéz. Nem is zavarja meg az ügymenetet a folyamatosan ki-be kapcsoló áramforrás, a számítógép ventillátorának hol halk, hol kissé hangosabb nesze, de még a sziréna hangja sem csillapíthatja hősünk kezének mozgását, melynek hála apró, szabályos betűk fedik be a papír testét, tehát minden a legnagyobb rendben zajlik, már amennyire egy vidéki város rendőrkapitányságán rendben mehetnek a dolgok...

Erőtlen próbálkozással a szünetmentes táp hollétéről érdeklődöm, mire halvány mosoly kíséretében jön a válasz, errefelé még laptopot sem látott senki. Ámbár az utolsó kézírásos akcióra akkor volt szükség, amikor egy mozgássérült tanúhoz kellett kimenni a házához, tehát nagyjából minden rendben van, csak most őrült meg a technika.

No, van-e ilyen esetben értelme a viszont látásra közönésnek?

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr191149333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása