Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2008.12.22. 06:02 InformatívTeknős

Amikor a Jézuska vibrátort dug...a fa alá!

Minden pár életében eljön a pillanat, amikor úgy gondolják, érdemes lenne valamivel feldobni a kapcsolatukat. Először jön a vacsora, a masszázs, amíg egyszercsak megszületik az ötlet: szerezzünk be egy vibrátort, egy házi kedvencet, egy pajtást és még sorolhatnánk az elnevezéseket a legkülönfélébb nemi izgatóra. No de mire is vágyik az átlagos felhasználó? Mindent áttörő érzésre, élethű tapintásra, vagy a fém könyörtelenségére? Már a kiválasztásnál is lényeges, hogy lélekben kötödjünk kiválasztottunkhpz, hiszen mégis testünk legintimebb zugában fogja végezni. A VelvetPlázában találtuk ezeket a finom felvezetőket, amelytől azonnal meg is jött a kedvünk...no de nem áruljuk el melyikhez, inkább szavazzatok, nektek melyik jön be!?

1. A forma és a puha tapintású anyag egy rezgőszívű profit takar.A vibrátor orrésze úgy lett kialakítva, hogy alkalmazása során a G-pont stimulálásával mennyei örömöt szerezzen gazdájának. Saját akkumulátor, a töltő tartozék! Kizárólag igényeseknek!

2. Minden kétséget kizáróan az egyik legszebb itthon kapható vibrátor a SINFIVE Ilo nevű terméke. Különleges kidolgozása, elvékonyodó közepe és 4 ágú nyaka intenzívebb élményt okoz mint más vibrátorok. Vastagság:4 cm. Hossz:21 cm.

3. A SINFIVE vibrátorai különleges puha strapabíró borítással rendelkeznek, ami ráadásul vízálló is egyben. A liliom minta nem csak az uralkodó háznak hanem hanem az éjszakai élet pillangóinak és az elfojtott szexuális vágyaknak a jelképe is volt a 17. századi Franciaországban. Az Insigno vibrátor 4cm vastag és 21 cm hosszú. Garantált SINFIVE minőség.

4. Lily szinte kéri, hogy felfedezőútra induljon vele a testén.Speciális anyagú csiklóizgató garantált Lelo minőségben. Nem fog csalódni benne ! Saját akkumulátorral és hozzávaló töltővel.

5. A Luna a gésagolyók generációjának legfejlettebb tagja. Nem csak ellazít egy stresszmentes nap végén, de körkörös mozgásával erősebbé teszi a hüvelyizmokat mint bármi más. Olyan gyönyöröket élhet át segítségével partnerével amilyenre mindig is vágyott! 

Másik kedvencetek van, ide küldjétek!

Bookmark and Share

süti beállítások módosítása