Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2008.10.28. 09:10 InformatívTeknős

Hazudik a bulvársport?

Vagy csak egyszerűen szarnak arra, hogy mit írnak le, mert úgyis elhiszi aki olvassa! Tegnap olvastam egy megrázó cikket egy fiatal labdarúgó haláláról. "Újabb tragédia: meghalt egy német labdarúgó" címmel a Bulvarsport.hu oldalon. Az egyszerűség kedvéért bemásolom ide azt a szakaszt, ami a kérdéses információkra vonatkozik:

"Sajnos ismét tragédia történt Európa egyik futballpályáján: egy alacsonyabb osztályú német bajnoki mérkőzésen esett össze egy 21 éves játékos, és már nem tudták megmenteni az életét. Az FC Mölltal-FC Greifenburg alacsonyabb osztályú német bajnoki mérkőzésen, 4-3-as vendégvezetésnél a hazaiak 21 éves játékosa összeütközött az ellenfél csatárával, aki a mellkasán találta el. A csatár azonnal eszméletét vesztette, és bár a hálóőrt a gyors elsősegély után azonnal kórházba szállították, az orvosok már nem tudták megmenteni az életét." (Bulvársport)

A ma reggeli kávézgatás közben viszont a következőre akadtam az Austriantimes.com-on és leesett az állam: "Two amateur football players die on the same day" Eléggé hasonló a történet ugye? Kivéve, hogy előbbi egy játékosról beszél, utóbbi pedig kettőről. Vagy mégsem? A tisztázás kedvéért ezt is bemásolom ide:

"A 21-year-old player died during a lower league match in Carinthia. Michael Novak, striker for FC Mölltal and son of the SPÖ deputy mayor of the town of Mallnitz, collided with the goalkeeper of opposing team FC Greifenburg. The keeper hit Novak in the chest with his shoes. Mölltal coach Harald Schaller said: "Michael’s chest had prints of the spikes on the goalkeeper’s shoes." (Austrian Times)

Számomra van különbség a német és osztrák között - mert ugye, ha egy magyar csapat játszik az osztrák ligában és szerencsétlenség történik, ugye nem osztrák sportoló hal meg. És ez egy elég béna összehasonlítás volt. A Mölltal nem német, hanem osztrák csapat, a címük: Obervellach 221 9821 Obervellach Österreich. Az elhunyt sportoló nem a csatárral, hanem a kapussal ütközött, de bárcsak ez lenne a legnagyob probléma a szöveggel. Ez elég ciki, nemde kedves Bulvársport?

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr99735795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

InformatívTeknős · http://fontosdolgok.blog.hu 2008.10.30. 07:21:13

mivel javítottam, értelmetlené vált az amúgy sem túlságosan magasröptű kommented, kedves nemtudomkivagy...

pisontpista 2008.10.30. 08:25:54

Pont annyira volt magasröptű, mint a bejegyzésed. A szerkezetét és a szóhasználatát utánoztam abban, amit én írtam. Remélem ma nem kapsz egyest az isiben és akkor a véres tollad a tokjában marad. :-)

InformatívTeknős · http://fontosdolgok.blog.hu 2008.10.30. 14:32:41

olvass mást és legfőképpen írj. biztosan olvassák majd és akkor nem kell mást kommentálnod. puszi

ui: ha neked ez volt a lényeg és lényegtelen volt a téma, akkor olvass sok bulvársportot, az való neked...

pisontpista 2008.10.31. 00:46:55

Köszönöm a tanácsot. Megfogadom és olvasok sok bulvársportot. Egyébként tartok tőle, hogy már most többet írtam, mint Te egész életedben fogsz. De azért hajrá mocskolódás! Így tovább és akkor kapsz egy újságírói állást a Napi Ásznál.

InformatívTeknős · http://fontosdolgok.blog.hu 2008.10.31. 07:28:45

tarts tőle de ne legyél benne biztos :) próbálok neked megfelelni, és akkor nem ott kapok újságírói állást, ahol te is dolgozol :)

pisontpista 2008.10.31. 08:02:38

Ott nem is kapnál újságírói állást, ahol dolgozom

pisontpista 2008.11.02. 00:26:20

Tudom.
süti beállítások módosítása