Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2008.10.07. 15:56 InformatívTeknős

Én nem beszélgettem utoljára Albert Györgyivel

Albert Györgyi halála után sejthető volt, hogy az első halálhírek közlése után nem áll meg a bulvársajtó gépezete. Szerkesztők, főszerkesztők, rovatvezetők agya kezdett hirtelen pörögni, mikor és ki beszélt, beszélhetett utoljára az újságíróval. A TV2 rögtön előszedte a Joshi Bharattal történő beszélgetését (ami nekik az utolsó volt) majd az összes internetes portál rácsapott a Szulák és más című műsorra. Nekik is szerencséjük volt. Bepötyögni ezt a pár szót egymás után: "Az utolsó interjú, fotók", "Az utolsó beszélgetés Albert Györgyivel", "Utolsó beszélgetés Albert Györgyivel", "Az utolsó beszélgetés az utolsó képek - ilyen volt Albert Györgyi az MTV stúdiójában". Ezután nincs sok tennivaló, csak meredni a monitorra és nézni a felfelé ívelő látogatottsági statisztikai görbét.

Valahogy az utolsó és Albert Györgyi szavak vonzzák az emberek szemét és kattintanak. Noha sokan vannak akik egy egyszerű regisztrációt követően helyeselnek a bulvársajtót lefikázó és szemfelnyitó írásra, sőt el is gondolkodnak. Azután alszanak egyet és reggelre már újból érdekessé válik a dolog. És ez nem a bulvársajtó hibája, nem is az embereké. Hiszen mi még csak tanuljuk ezt az irdatlan mennyiségű hírfolyamot feldolgozni, ahol érdekesebb az, hogy a celebek szigetén bazdmegoló Soma érdekesebb, mint az, hogy digitális játszótér nyílik a Millenárison, vagy éppen az, hogy elhunyt Marton László szobrászművész.

Azt már bejelentette a család, hogy nem lesz nyilvános Albert Györgyi temetése, de bármiben fogadok, hogy a Blikk tudósítója valahogy "bekúszik" a kerítés alatt, esetleg nyilatkozatra bír valakit a Fókusz is, és elképzelhető, hogy az Aktív is kap némi morzsát, hogy a tulajdonosok elé dobhassa a nézettségi, eladási és látogatottsági mutatókat. Mert ugye belőlü(n)k élnek. Vagy nem?

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr66701290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paranoir 2008.10.07. 21:33:20

Hányadik?

fákk 2008.10.07. 22:01:25

Utolsó szex Albert Györgyivel?

Katka 2008.10.07. 22:03:47

Gyász az egész. Engem személy szerint felháborít az egész faszverés, ami folyik. A halála előtt persze ő volt az alkoholista, depressziós, lúzer. Érzésem szerint a legfőbb szapulói a cipőfűzőjét se köthették volna be.

paranoir kedvesem, te az utolsó vagy. Az elsőzők azok mindig a sor végén kullognak, mert szellemileg még éretlenek arra, hogy a sorba beálljanak. Ha szerencsénk van, a kedves anyatermészet kiírt majd benneteket, bár ilyen szerencsénk úgysem lesz. Ha esetleg nem értenéd a fent leírtakat, akkor itt egy rövid összefoglaló: Neked bizony a jó kurva anyádat.

Jó-jó, tudom, én vagyok a hülye mert leállok egy senkiházival baszakodni.

dex.ion 2008.10.07. 22:22:56

"Katka 2008.10.07. 22:03:47"

:))

teccő vazzeg
kő kóla?

dex.ion 2008.10.07. 22:24:31

ja bocs elfelejtettem releváns lenni
AGY...nos hát alapjában egyetértek a cikkel. és valszeg Györgyi is azért fontosabb Marton Lászlónál amiért Jimmy is fontosabb volt Sinkovitsnál.

dex.ion 2008.10.07. 22:30:24

vagyis azért mert ez a magyar szellemi átlag amit a (bulvár)média sulykol. és hát az tuti h a fókusznéző ötvenes, hatvanas nyanyák sokkal fontosabbnak tartják h meghalt a "Király" aki képes volt a szerelem az istenhit meg a mittomén mi köré felépíteni egy énekesi pályafutást mint SI, aki végülis csak a Nemzet Színésze volt.

nem állom meg, h be ne illeszek ide vmit:

"Sinkovits temetésének előzménye

Temetését megelőzően, egy másik halott, egy másik Imre hunyt el a művészvilágban, Zámbó Imre (slágerénekes), akit szerényen és visszafogottan úgy hívnak még életében, Zámbó Jimmy, a király. Zámbó hosszú lappangó időszakot követően, jószerivel, a több kereskedelmi televíziós csatorna megjelenése kapcsán válik igazi énekes-sztárrá, mert annakelőtte számainak jó része nem kerülhet be az országosan sugározható zenék sorába, például a Magyar Rádióban, amíg ilyen bizottság ott működik; és a Magyar Televízió adásaiba is eladdig elvétve kerülhet be. Sikerének alapjául a több oktávos hangtartománya szolgál, amelyet nemzetközi slágerek hazai interpretációival és számára írt; jobbára édeskés hangvételű, múlékony napi slágerek eléneklésével vív ki. 6-7 évre tehető országos ismertségének pályaíve, amely a társadalom egyik szegmensében hallatlan odaadást, míg egy másik, nem jelentéktelen részében jelentős ellenszenvet vált ki. Életmódja, magánélete, az a zenei irányzat, melyet képvisel vitára ad okot. Máig tisztázatlan halálát követően (egy pótszilveszter végén pisztolytalálat éri), a média igazi show műsort rendez a temetéséből. Országos közvetítőlánc kiépítése zajlik, számtalan kameraállásban, élő közvetítéssel, szívszorító jelenetekkel tarkítva; nemzeti eseményt kreálnak egy kétes értékű, semmiképpen sem nemzeti kvalitású énekes sztárból. Afféle királyi temetés a királynak, amely mögött inkább a tengernyi profit húzódik, egyebek mellett elég, ha azt említjük, hogy a bulvárlapok egy-egy jól értesült riportja kapcsán megsokszorozódik a példányszámuk és a bevételük. Maga a közvetítés, az egész megrendezett élő temetési show sokakban visszatetszést kelt. Nem sokkal később, Sinkovits Imre halála kapcsán, a nagyon közeli esemény miatt erős társadalmi nyomás nehezedik a médiára, különösen a televíziós csatornákra, mert a magyar kultúra lelkiismerete nem engedheti azt, hogy Sinkovits Imrét- az 50 éve pályán lévő, a Nemzet Színészét, a magyar kultúra lángvivőjét- a kameraszemeket kizárásával hantolják el, mint a legutóbbi időkig szinte valamennyi színész társát, akik bár géniuszok voltak, megelőzték a halálban.

Sinkovits Imre temetése

Az említett előzmények okán a temetése valódi nemzeti esemény. A közszolgálati televízió a tervezett hatvanhárom perc helyett kilencvenkilenc perc időtartamban, és élő adásban sugározza Sinkovits búcsúztatását az Óbudai temetőből, ahol Sinkovitshoz méltó egyszerű, csendes és korántsem pazarló külsőségekkel teli szertartás zajlik. A képernyőn pusztán a képeket látjuk, senki nem közvetíti, kommentálja az eseményeket, amelyek megrendezettek ugyan, de végig Sinkovits szellemében."

www.szineszkonyvtar.hu/contents/p-z/sinkovitselet.htm

gght6z5z 2008.10.07. 22:31:51

nem is értem mit foglakoznak vele meghalt oszt? van a világon még 6milliárd ember .

feltalálta lebegés képességét vagy az ingyen energiát vagy az örök élet lhetőségét vagy mi faszt?
értitek remélem amire célzok hogy egy ember volt a sok közül mint akármelyikünk senem több se nem kevesebb még sem siratjuk meg ajnározzuk kis pistát ha meghal

Joe 2008.10.08. 00:00:59

Ki az az albert györgyi??? Egy teljesen értéktelen embernek tartottam, amit képviselt, a megnyilvánulásai, hányingerem voilt tőle. Az hogy meghalt számomra nem jelent semmit, amúgy is véget akart vetni a nyomorult életének, akkor meg nem mind1, ha utálta az életet...

Santer 2008.10.08. 00:22:19

Joe ez sportszerűtlen volt:)

Gringo 2008.10.08. 00:27:28

Joe te nem ismerted Albert Györgyit.

pucros 2008.10.08. 01:09:40

Senki sem tökéletes. De nem mindenki tud olyat, amit más nem.

klackner 2008.10.08. 02:37:34

Csak néhány dolgot.

1. Álszentnek tartok minden olyan gondolatmenetet, amely a bulvármédiát hibáztatja Albert Györgyi haláláért. Albert Györgyi nem a bulvármédia miatt vesztette el állását, hanem, mert alkoholista lett. Az alkoholizmus ugyan betegség, de részegen nehéz tévéműsort vezetni.
2. Nem a bulvársajtó használta ki Albert Györgyit, hanem Albert Györgyi a bulvársajtót. Más megélhetése nem lévén utolsó éveiben Albert Györgyi eladta depresszióját majd alkoholizmusát a bulvársajtónak. A bulvársajtó pedig megvette. Albert Györgyi az alkoholizmusából élt. Halála napján egy televízióműsorból jött, egy másikba ment, nyomorúságos életéről mesélni. Nem ingyen. Előtte egy televíziós főzőműsorban alázta porig magát. Pénzért.
3. Albert Györgyi álrománcát a megélhetési szélsőjobbos újságíróval nem a bulvársajtó találta ki, hanem Albert Györgyi. Ez is pénzt hozott neki.
4. A bulvármédiát nem Magyarországon találták ki. Amikor Albert Györgyi a Joshi Bharat című bulvárműsorban szidta a bulvármédiát (amelybe akkor Joshi Bharat nem tartozott bele, amikor a Blikkben szidta, akkor a Blikk nem tartozott bele) és felháborodott arccal kérdezte, hogy milyen ország az, ahol a fotósok előbb értek a detoxba, mint vele a mentő, akkor Joshi Bharat csendesen közbevetette, hogy John Lennon halálakor még a boncolása képét is eladták. Pedig az Amerika.

kisdarab állat 2008.10.08. 04:43:41

mi tartjuk el a bulvármédiát.

Magyar maccso · http://erosztory.blog.hu/ 2008.10.08. 06:55:18

Hja ha nen érdekelne senkit a bulvár - de mint tudjuk nem így van.

Persze 2008.10.08. 07:14:18

De miért pont Albert Györgyi?

Koczeka, a pampák királya (törölt) 2008.10.08. 07:23:09

Mit vártok egy olyan országban, ahol a fogható/szolgáltatott tv-csatornák 99,9 %-án reggeltől estig kibeszélős sók, 1 mrd részes semmiről-szóló sorozatok, illetve celebek konyha-sziget meg mittudom milyen faszkodásait lehet kizárólag látni.

Felüdülés egy-egy Kepes András, Vámos Miklós, Csányi Vilmos stb. beszélgetés: nincs benne se robbanás, se hiszti/zokogás, se drámahegyek, viszont oda kellene figyelni, de a megcélzott réteg (IQ

Koczeka, a pampák királya (törölt) 2008.10.08. 07:26:07

áhh, egy csomó lemaradt...

Mindegy, a lényeg az, hogy addig amíg a sok ostoba ember CSAK ezt képes fogyasztani, addig MINDENKI ezt fogja kapni, lényegtelen hogy a 30 %, akit ez nem érdekel, mit szeretne látni.

Engem pl. személyesen sért, hogy esténként a mostani műsorokat próbálják nekem nézhető műsorként eladni...

lószarnagy 2008.10.08. 07:36:13

1.) Most majd kiderül, mennyi sok rengeteg számtalan barátja, sőt legjobb barátja volt, de tényleg! És Györgyi csak velük volt nagyon bizalmas, és csak nekik mondta el. Ahol lószar van, veréb is van alapon egymásnak adják majd a kilincset a tévéknél, hogy megemlékezhessenek a nagy barátságról.
2.) AGY, mint tehetséges riporter? Hm. Szerintem az a múlté. Ha az volt egyáltalán. Persze ez szubjektív. Én csak az Oscar-közvetítésére emlékszem, mikor utána Az Albört Dzsördzsi nevet kapta, mert annyira ámerikásan ejtette a tengernettúli színészek neveit, jelezve, hogy ő mennyire bírja a nyelvet. Meg tudja mondani valaki, mikor és kivel csinált utoljára egy tisztességes interjút? Ő tényleg abból élt szerintem az utóbbi években, amiből a többi magyar "celeb", "sztár" stb., vagyis a kavarásai eladásából.

lilike13 2008.10.08. 07:51:49

Joshi Bharatnak, Szuláknak, meg a többinek azért jól jött Albert Györgyi halála - nem kellett a reklámokon gondolkodni. Mindennki lecsapott a lehetôségre. A másnapos - aznapos? "vôlegény" is körbehaknizza a tévéket, napilapokat, könyvet ír, a tévék kapnak rajta, hogy beszéltethetik - ô már azt mond, amit akar, nincs, aki megcáfolja. Valaki szólhatna már neki, hogy abba lehet hagyni, senki nem kíváncsi rá a szerkesztôkön kívül, jó fényt nem vet Györgyire, jimmysíti azt a halált, amelynek méltósága minden embernek kijár.

InformatívTeknős · http://fontosdolgok.blog.hu 2008.10.08. 08:09:29

Unter Bahn: én most nyergeltem át a UPC digitális cucára, így egy jó kis Mónika helyett szépen megnézhetem a XXI. századot amit embertelen időben adnak, vagy mondjuk egy Házon kívült. sose gondoltam, hogy a UPC használható lesz minőségi tévézésre :)

InformatívTeknős · http://fontosdolgok.blog.hu 2008.10.08. 08:11:12

a volt - másnapos/aznapos - barát most létrehoz egy alapítványt, ami 40 év feletti kiégett újságíróknak segítene. szerintetek?

Koczeka, a pampák királya (törölt) 2008.10.08. 08:31:28

lilike13:

"Valaki szólhatna már neki, hogy abba lehet hagyni, senki nem kíváncsi rá a szerkesztôkön kívül..."

Sajnos tévedsz! A tévénézők 70-80 %-a IS kiváncsi az ilyen szemétre... ebből persze jut az én családomba is és ez k.vára idegesít is, mert látom hogy miként válnak értelmes emberek (anyós) konzum-idiótává:-(((

Koczeka, a pampák királya (törölt) 2008.10.08. 08:34:41

InformatívTeknős:

Biztosan jó a prg-csomag, én azonban próbálom kerülni a tv-t, 25 év után újra rászoktam az olvasásra (persze ez jelenti a netet is).

Tv-t annyi nézek (de inkább hallok), amennyit olvasás közben a szemem sarkából látni-hallani lehet.

mongyő (törölt) 2008.10.08. 08:43:53

A következő csatornákat nézem: Sport1-2, Eurosport 1-2, NGC, Discovery, History, Explorer.
Ám, újságos vagyok, legott minden nap a szemem elé kerül a bulvár.
A vasárnapi Bors címlapja ez volt:
Albert élni akart, amikor meghalt.

Édes jó Istenem

mongyő (törölt) 2008.10.08. 08:45:01

A következő csatornákat nézem: Sport1-2, Eurosport 1-2, NGC, Discovery, History, Explorer.
Ám, újságos vagyok, legott minden nap a szemem elé kerül a bulvár.
A vasárnapi Bors címlapja ez volt:
Albert élni akart, amikor meghalt.

Édes jó Istenem

karcsibá 2008.10.08. 09:00:04

Tudunk, tudtok magatokkal is ennyit foglalkozni mint azzal amit láttok vagy hallottok. A dolgok nem maguktól vannak, hanem tőlünk.

rendezvényszervező · http://rendezvenyszervezo.blog.hu/ 2008.10.08. 09:30:46

Igen, sajnos ez a bulvár, ez ezzel jár! Akár tetszik valakinek, akár nem...Ha valaki bekerül a oda és ott is akar maradni, egy idő után felemészti az embert és nincs visszaút! Nem mondhatsz nemet a sajtónak, egyszer csak azt veszi észre az ember, hogy mindenhol róla írnak! De aki nem ezt akarja, az nem is megy keresni azt!

Egy timcsó 2008.10.11. 16:08:13

„Egyszer véget ér a lázas ifjúság,
Egyszer elmúlnak a színes éjszakák,
Egyszer véget ér az álom, egyszer véget ér a nyár,
Ami elmúlt, soha nem jön vissza már.
Egyszer véget ér a lázas ifjúság,
Egyszer nélkülünk megy a vonat tovább,
És az állomáson állunk, ahol integetni kell,
De a búcsúra csak pár ember figyel. „ ...


Györgyinek megváltás volt a Halál! Szörnyű ezt mondani, írni de:...Amikor a múlt héten 2008. Október 03-án itt a neten halál hírét közölték hirtelen bevillant, hogy én még nem is olvastam a könyvét egyiket sem... Mindent amit tudtam róla csak a Tv-ből, újságokból ... Ekkor férjemmel elkezdtünk bőszen kutakodni és egy kanadai magyarok közösségi oldalon szabadon letölthető volt Györgyi könyve a :Miért pont én ? A depresszió szorításában... Péntek éjszakától szombatra virradó hajnalig hangos könyv formájában hallgattam végig fájdalomtól duzzadó sorait ,saját hangján tolmácsolva... Borzasztó volt, tudván azt,hogy azelőtt pár órája távozott az élők sorából Albert Györgyi újságírónő. És mégis misztikus de egyben horrorisztikus élményt is adott élete kitárulkozásával annak súlyos fejezeteit boncolgatva...Egy hosszú – hosszú folyamat áldozatává vált melyet betegsége folyamatosan és biztosan generált! Intelligens, okos nő, aki teljesen tisztában volt állapotával és akkor is tudta azt amit mások nem vettek észre, hogy : valami nagyon nem jól működik a „rendszerben”! Az Ő rendszerében ... A folyamatos bűnbakok keresése: a család, a férfiak ,akik nem érették meg őt, nem szerették pedig ő vágyott volna rá...”Györgyi te Őrülten szerettél!”
E hét szerdán az MTV 1-en Szulák és más...című műsorban nem hiszem, hogy senki sem vette észre,hogy Györgyi valóban más volt mint a többiek,nagyon nem jól volt! Nem lett volna ildomos őt oda meghívni! Sikeres nők közé pont akkor amikor ő azzal küzdött, hogy a TV 2 főző műsorában hozzá nem méltó alkoholos mámorában mit láttak vajon belőle a nézők?? Hiába volt ő „látszólag” nyílt és őszinte,szenvedett,küszködött szégyenérzetével ...hiszen minden megnyilvánulásából,nyilatkozatából egyértelművé vált egyfajta szellemi „felsőbbrendűség érzése” a médiában szereplő olyan emberekkel szemben akiknek semmi közük a „szakmához” és mégis foglalkoztatottak,képernyőn vannak. Szulák ezt nem látta Györgyin akkor? Érezhető volt,szemmel látható, szinte tapintható, ő ott kellemetlenül érezte magát hirtelen kicsi lett, halk szavú és visszafogott. Utolsó interjúja volt ez és talán egy belső hang megsúgta neki, szerényen, visszafogottan és halkan...
Így távozott egy taxiban, eljött érte akitől és amitől rettegett de mégis úgy várta: a Halál!
Isten nyugosztalja békében!Többé már nem költözködik... örökre otthonra talált ...„hazaérkezett”!

Berente,2008.október 11

- Timcsó -
süti beállítások módosítása