Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2008.06.10. 10:07 InformatívTeknős

Viktortotó meg politikai válogatott - mi lelte ezeket?

Az még rendben van, hogy az egyik oldalon a közel 40 éve bukdácsoló magyar válogatott helyett egy politikusi válogatottat indítanának harcba a világbajnoki-selejtezőkön. Most azonban Orbán Viktor és a Fidesz is felkapaszkodott az Eb buszára (vagy mijére..) és elindította a "Viktortotó" alkalmazását, ami nagyjából egy egyszerű tippjáték három nyereménnyel, no de itt jön a csavar.

Az kinek juthatott eszébe, hogy meg kellene szavazni a szépen oda látogató embereket, hogy vajon szerintük a Fidesz-ben ki ért legjobban a focihoz. Őszintén kit érdekel? Mit nyer az aki az első helyen végez? Esetleg egy helyet a Felcsút nagyratörő csapatában, avagy ha úgy alakul egy miniszteri posztot...! Itt egy rövid kis bevezető az oldalról, akinek van kedve próbálja ki!

Örömmel konstatáltuk, hogy már több mint négyezren regisztráltak a honlapon, vagyis sokaknak tetszett a játék ötlete. A résztvevők mindenkori számát egyébként a Profil panelben folyamatosan nyomon követhetitek.

 

Gratulálunk az első nap 5 pontosainak, két totógyilkosnak nevezhető meccsen sikerült produkálniuk ezt az eredményt, ami szép teljesítmény. Külön örömmel üdvözöljük a versenyzők között "A miniszterelnök" nevű játékosunkat, aki egyelőre ugyan nulla ponttal bír, de ez még biztos a megszorítós szakasz, és majd később jön el számára a tejjel-mézzel folyó Kánaán... :) (Becsszó, nem mi regisztráltuk!)

 

Mindenkit arra biztatunk, hogy töltsön fel a profiljához egy avatar-t, magyarul egy kis "azonosító" képet. Ennek mérete nálunk 70x70 pixeles, és nem kell feltétlenül a tulajdonost ábrázolnia, lehet bármilyen képecske, amit rátok jellemzőnek, vagy esetleg egyszerűen csak érdekesnek, humorosnak gondoltok.
Észleltük, hogy a rendszer nem tökéletes, mert a politikusokra való szavazás "későbbre halasztásával" előnyt lehet szerezni másokkal szemben.

 

Ezért a játéknak ezt a részét módosítjuk: a legjobb eredményt elérő politikusra legkésőbb június 10-én éjfélig lehet szavazni, ezután ez a lehetőség már nem áll rendelkezésetekre. Aki tehát még nem választott politikust, siessen, jól jöhet még az a 6 pont a végelszámolásnál!

 

Kedden a mezőny utolsó négy csapata is bemutatkozik.
A világversenyeken gyakran csalódást okozó spanyolok Ororszországgal játszanak, míg a magyar válogatottól nemrég felkészülési meccsen vereséget szenvedő görögök a svédek ellen lépnek pályára. Jó szurkolást! (VIA http://viktortoto.orbanviktor.hu)

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr79512580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Georgie · http://neverfidesz 2008.06.10. 14:47:22

Ebből a viktortotóból is kiderült, hogy ovi a focihoz is csak annyit ért, mint ennek a szegény országnak a vezetéséhez; csak az utóbbi sajnos nem játék.... és nem is ilyen dilettánsoknak való. Meg amúgy is tele van már a magyar történelem ilyen önjelölt zsenikkel.

Vawel 2008.06.10. 14:58:50

Georgie,
még szerencse, hogy az országot 6 éve nem egy ilyen önjelölt zseni vezeti, hanem egy valódi, igaz?
Azért szárnyalunk úgy, dübörgő gazdaság, nagy jólét, zéró tolerancia a korrupcióval szemben, ugye?

pupakpepe 2008.06.10. 15:20:13

hihi, marjátok csak egymást...várom a többieket is:D

2008.06.10. 15:34:01

Most mi ezzel a baj? Aki akar, viktortotózhat, akinek nem tetszik, mehet az amőbára, olvasgatni azt az eszementet...

csárli hárper 2008.06.10. 15:39:05

lúzerorsósviki?már csak mosolygok és legyintek......

EDD 2008.06.10. 15:42:20

Aki ezen kiakad az egy barom.

Jobbra tessék menni totózni, balra amőbázni:) !

tudathasadásos vasaló 2008.06.10. 15:43:49

még szerencse, hogy te vagy kb az x+417. aki megírja ezt a rendkívül friss és felettéb érdekes hírt. fogadd őszinte gratulációmat.

states 2008.06.10. 16:06:23

ezittekéremmagyarország

"lúzerorsósviki" Én sem kedvelem Orbánt, igaz, Gyurcsányt még annyira sem, de az ilyen színvonalú szövegekkel, csak erősíted...
süti beállítások módosítása