Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2008.04.01. 11:35 InformatívTeknős

Bréking: Kelemen Anna kutyája Orbán Viktort is megharapta!

Április elseje sokmindent elbír. Lesz nekünk még bulvárügyi miniszternőnk is (elképzelhető, hogy többet foglalkoznék a poliikával...) meg miegymás. Ezeket a(z) (ál)híreket dobta ránk a média!!!

Íme az Annácska féle hír:

A szerencsétlen eset akkor történt, mikor Annácska és Orbán Viktor találkozott egymással, ahol olyan fontos problémáról is beszéltek, mint a következő bulvárügyi miniszter személye.

Rájár a rúd mostanság Kelemen Annára. Régóta azzal piszkálják, hogy az ő aranyos kutyusa rettegésben tart egy egész házat. Félnek tőle a lakók, egyiküket meg is harapta. És itt a legújabb szenzáció! Kelemen Anna politikusi babérokra tör, ezért a Fidesz elnökével egyeztető megbeszélést tartottak. 

A nagy tervezésnek hála sikerült az újságírók kamerái elől elbújniuk. Végzetesnek bizonyult azonban, hogy a bulvársztár nem adott enni az ebnek, mielőtt találkozott az ellenzék vezérével. Ezért annál a pontnál, mikor a következő választás utáni bulvárügyi miniszter kinevezéséről beszéltek, Zeusz egy orbitális nagy harapással ráakaszkodott Orbán Viktor lábszárára. A politikushoz a mentőket is kihívták, akik kórházba szállították a pártvezért, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A reggelit azonban a jól értesült paparazzik szerint már otthonában fogyasztotta el Orbán Viktor.

Továbbiak:

 

És íme az utolsó sztori: Azurákot lecserélik Szebenire (Blikk)

BUDAPEST – Információink szerint megdöbbentő cserére szánta el magát a TV2 vezetősége. A Napló műsorvezetői székéből azonnali hatállyal felállították Azurák Csabát, és a helyére Szebeni Istvánt nevezték ki. Utóbbi az elmúlt években az Aktív című szórakoztató bulvármagazint vezette Gombos Edina váltótársaként, de most úgy tudjuk, saját kérésére a könynyedebb műfajból áthelyezik a komolyabb, nagyobb felkészültést igénylő produkcióba. Azurák sem marad munka nélkül, a reggeli Mokka mellett megkapja Szebeni korábbi állását, vagyis ezentúl kora este őt láthatjuk a legfrissebb sztárpletykákkal az Aktívban. A TV2-nél nem kommenntálták értesüléseinket.

Bookmark and Share

süti beállítások módosítása