Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2008.03.01. 13:11 InformatívTeknős

A 2008-as év politiusi reagálása a hernyó médiának by Szekeres Imre

Szekeres: Nem iszom - vezetek
A honvédelmi miniszter a Hírszerző cikkének megjelenése után a következőképpen reagált a bemutatott felvételre (amin nem részeg...)

"Igazán megtisztelve érzem magam, hogy olyan illusztris társaságba keveredtem az Önök jóvoltából, melyben a világpolitika meghatározó személyiségei – többek közt Sárközy francia, Putyin orosz, vagy éppen Bush amerikai elnök – mellett foglalhatom el helyem. Büszkeséggel tölt el, hogy – bár politikai nézeteink helyenként nem teljesen egyeznek-, mégis sikerült egy lapra kerülnöm velük. Ez majdnem olyan jó érzés, mint a népszerűségi lista éllovasának lenni. Köszönöm Önöknek, kellemessé tették a délutánomat. Tudják, elmerengtem azon, milyen is lehet akkora embernek lenni, mint az említett államférfiak: munkájuk valóban stresszes (ebben nem is különbözünk) és néha becsúszik egy-egy baki, no meg lecsúszik egy-egy pohár pezsgő (vagy vodka). 

Elárulok Önöknek valamit: a stresszt nem így vezetem le. Soha. Ezért – bár nem győzöm hangsúlyozni, micsoda megtiszteltetés az Önök összeállításában szerepelni – valójában kakukktojás vagyok. Én ugyanis nem iszom, hanem vezetek: egy egész minisztériumot. 

A rólam feltöltött felvétel, elismerem, megtévesztő lehet, ám (akik ott voltak a helyszínen, tudják és tapasztalhatták) mindössze a véletlenek furcsa összjátékáról van szó. Fogvacogtató hidegben, metsző, nyargalászó szélben kellett beszédet mondanom, amit csak tetézett a hangosítás tihanyi visszhangot megszégyenítő produkciója. Remek kis kihívás volt, bárkinek ajánlom. Javaslom azonban kezdésként azt, amit én kihagytam: célzóvizet inni. Úgy talán jobban pörgött volna a nyelvem és a végére sem fagytam volna meg. Nem ígérem, hogy legközelebb majd így teszek. Most azonban, köszönetképpen iszom az Önök egészségére. Kölyökpezsgőt. 

Üdvözlettel: Dr. Szekeres Imre"

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr97360586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása