Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2007.11.30. 15:43 InformatívTeknős

"Új Magyarország. Benned van" - csak vigyázz, fel ne büfögd!

Szóval bennünk van az új Magyarország. Én meg azt hittem, nem tudok már mit hozzátenni ehhez a gyönyörű országhoz. Nosza, fogjunk akkor össze, mindenki eszelje ki hogy mivel virágoztatja fel a hont. Valaki szedjen virágot és adja oda annak aki szomorúan sétál az utcán, mások segítség át az öreg néniket az úttesten, megint mások mosolyogjanak ránk egész nap.

De mindenki csináljon már valamit! Megkaptuk a jelszót. Bennünk van. Szóval egyszer mi is elkú*hatjuk. Megkaptuk az esélyt emberek. Aztán ha szar lesz, nem mutogathatunk, hogy mi van, ő ba*ta el! Csak rajtunk múlik. De már hallom is az ellenérveket..hogy a gázszámla, meg a kenyér! Éhesen is lehet cselekedni. Oszt' majd ha nem tudja valaki hogy mit, majd jól elmondják nekünk 3 milliárd forintért. Csak nekünk, csak most!

Csak nehogy rossz helyen jöjjön ki ez a Magyarország...

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr45247968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása