Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2007.11.12. 10:29 InformatívTeknős

Futbalhulliganizmus "alaolasz"

Tegnapi történés ugyan de már van folytatása. Egy rendőr tévedésből lelőtte a Lazio egyik igencsak híres szurkolóját, Gabriele Sandri-t, a római szórakozóhelyek ismert DJ-jét! Miként juthat el egy szurkoló, egy sportot szerető ember addig, hogy a sportszerűségért harcbaszálló csapatát azzal próblja "felemelni", hogy provokálja azt, akin másik színű sál van.Nem közvetlenül szurkoló ölte meg ezt az embert, ám úy gondolom, közvetve neki (nekik) is van felelőssége (felelősségük).

Ezt elképzelhető, hogy a jog nem fogja büntetni, de remélhetőleg elgondolkodik azon, hogy "akkor én minek is járok meccsre, ha nem tudok tisztességesen veszíteni, nem tudom elfogadni a másikat" Úgy gondolom ez a sport egyik fő tanítása és nevelése. Főként fontos lehet ez a mai világban, ahol létkérdés a tartozni valahova érzés, eligazodni az élet dolgaiban, de nem így! Gondolom ezt mindenki belátja.

Fradi-Újpest, két egymást provokáló "szurkoló". Riporter kérdez:

"Ha nem lenne rajtatok sál, mi történne?"

Szurkoló válaszol:

"Akkor simán el tudnánk söröni együtt!"

Akkor sállal miért nem megy?

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr94226197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása