Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2008.07.18. 10:50 InformatívTeknős

Bréking: Beszart az online fordító!

Szokásos napi tevékenységem közben szerettem volna használni az online fordítót. Most mi van, a Kuruc.info-val együtt őket is lekapcsolták?

Íme az oldal tartalma:

"Koszonjuk annak a cegnek a joindulatat, aki a Firefox-nal, phishtank.com oldalon, google-nel es meg egy rakasnyi helyen meggyanusitgatta az oldalt, megtamadtak a szervereinket szimpla uzleti feltekenysegbol. Az Online fordito teljesen non profit alapon mukodo szolgaltatas volt (es lesz), mi nem kaptunk allami tamogatast es egyeb juttatasokat, mint masok. A rosszakaroinknak uzenjuk, hogy ne is remenykedjenek, mert par napon belul visszaterunk."

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr87573969

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.07.18. 10:52:30

Bréking: Beszart az online fordító!Szokásos napi tevékenységem közben szerettem volna használni az online fordítót. Most mi van, a Kuruc.info-val együtt őket is [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása