Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2008.05.11. 15:59 InformatívTeknős

2,3 milliárd McCabe úrtól, meg 250 forint a videókból...

Miközben az online tartalomszolgáltatás a díjmentesség felé tolódik - a NYT és WP már nagyrészt a napilap cikkeit is díjmentesen teszi olvashatóvá a weboldalán, a YouTube-on szinte élőben nézhetjük a CNN hírműsorait - addig az FTC oldalán valami újdonsággal érdekességgel hülyeséggel találkoztam. Nem tudom elsőre eldönteni, hogy viccnek szánják-e, ha igen annak elég rossz. "Délben sajtótájékoztató az Albert-stadionban - videó" erre a címre bukkantam az FTC.hu oldalon.

De jó, úgyis kíváncsi voltam a bejelentésre, esetleg egy-két nyilatkozatra. Legörgetve az oldalt elképesztő szöveg fogadott! (A csatorna megtekintéséhez írja be a kódot) Milyen kódot ember? Lentebb megvan a megoldás is: Amennyiben még nem rendelkezik kóddal, küldjön egy SMS-t a 06 (91) 334-545-ös telefonszámra az alábbi tartalommal: FTC Az SMS díja: nettó 250,- HUF

Aha, értem csak fel nem foghatom. Van olyan vonzereje ennek a bejelentésnek (és bármilyen eftécé videónak) hogy valaki pénzt fizessen ki érte? (mondjuk 2 NS árát)Hangsúlyozom akkor, amikor az online világ az ingyenesség irányába halad? Mondjuk jót mosolyogtam rajta, és természetesen nem néztem meg, talán valahogy ki fogom bírni. Ti fizetnétek ilyenért?

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr32463881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása