Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2008.01.23. 07:24 InformatívTeknős

Kis pénz, kis foci, Kisteleki...

Megszültük! Várhidi Péter maradhat kapitány! De meddig? Nyárig mindenképp! Ezt mondja a(z) okos sportvezető. Gyere Péter ülj le a padra, nem vagy te olyan rossz, de ha jön egy külföldi Te máris mehetsz, mert azért annyira jó sem vagy. Valami hasonlót gondolhat Kisteleki úr. Ez aztán a perspektíva. Így lehet igazán alkotó munkát végezni. Nem megalázó, hogy a bejelentésen nincs ott az újdonsült kapitány. Azonban azon is érdemes lenne elgondolkodni, hogy miért vállalja el mindenképp valaki ezt a posztot.

Hiszen tenni így nem tud semmit a magyar fociért, hiszen ahhoz bizalom és sok idő kell. Itt úgy látszik egyik sincs meg...! Nem hiszem el, hogy máshol nem kapna állást Várhidi Péter, jobb feltételekkel, esetleg több pénzért és kevesebb megaláztatásért. Úgy látszik egy szamár került a kispadra, van ugye ez a mondás!

Bookmark and Share

süti beállítások módosítása