Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2008.01.07. 19:03 InformatívTeknős

2008 a csodák éve...

Olvasgattam, tudakozódtam a nagyvilágban és arra jutottam,2008-ban a következő dolgok fognak megtörténni. Idén befejezik a 4-es metrót, elkezdik az 5-ös metró építését. Gyurcsány Ferenc lemond, helyét a Fidesz kormánya és Orbán Viktor veszi át, aki kánaánt csinál Magyarországból, egyetlen konkrét szám nélkül, de jó lesz! Idén elrajtol a Dakar-rali. Michael Jackson fekete férfiként énekel újra. Michael Schumacher nyeri a Forma1 VB-t. Ne fürdjé le - harsogja Talmácsi Gábor miközben Rossit előzi a Motor GP-ben. Valaki megveszi a Fradit.

A népszavazás után a kormány minden intézkedését visszavonja és nyilvánosan bocsánatot kér és O.V.-ral egymás vállára borulva elszívják a békepipát... Bush-nak sikerül elmondania egy értelmes mondatot, visszahívja az összes amerikai katonát Irakból. Bill Gates átveszi Dell-t és leveri vele a Microsoftot. Idén nem fagy le a Windows (ez még tartja magát), José Mourinho hagyja a fenébe a Bayern-t és a Magyar Válogatott edzője lesz, Matheus persze ezt nem fogadja el és hetente kinevezi saját magát. Nyissuk ki ezt a doksit december 31-én és nézzük meg!!! Happyy new year everybody!

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://fontosdolgok.blog.hu/api/trackback/id/tr23288551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása