Villanások a Twitteren



bazo9: tumblr

Ezt se hagyd ki!

Életképek

Címkék

autó (6) budapest (6) élet (6) foci (7) google (6) gyurcsány (5) hülye (8) hülyeség (19) internet (10) játék (6) labdarúgás (10) magyar (40) magyarország (11) média (9) politika (8) reklám (5) sport (14) szex (6) videó (5) Címkefelhő

Subba

Nincs megjeleníthető elem

Webisztán

Nincs megjeleníthető elem

Hozzászólások

Online

2007.11.18. 11:40 InformatívTeknős

Megadta!!! All in!

Valamikor a ködös múltban egy bácsi és egy másik bácsi a Sport1-en ordított. Néha megnéztem, figyelte, mosolyogtam és gúnyolódtam. Aztán rádöbbentem, többekkel együtt gondolom, hogy megelőzte Gyuri bácsi a kort. Már megint...betolt egy all in-t és bejött! Nem befutóra, nem blöffre, hanem teljesen és csak úgy!

Ma már pókerezünk reggel, este, munkahelyen, haverokkal, online és élőben, játék- és valódi pénzért. Értük hozzá meg nem is. Beszélünk róla és titkoljuk a stratégiát. Elképzeljük, hogy majd egyszer meggazdagodunk belőle, de titkoljuk is mert sokan szerencsejátéknak tartják. Nézzük a közvetítést, izgulunk és meglepődünk, hogy mennyire nem tudunk játszani. A lényeg, hogy megszerették az emberek és odáig is merészkedünk, hogy lassan elfogadjuk és nem füstös kaszinók alagsora jut eszünkbe róla, ahol kigyúrt kétajtós szekrények kíséretében kopasztják meg a multimilliomos "zsenit".

Nagy szükségünk van egy össznépi játékra, ahol a csalás illuziója sem jut eszünkbe! Játsszunk hát...

Bookmark and Share

süti beállítások módosítása